Ruhani muhafazakarları eleştirdi

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, muhafazakarları eleştirerek 18 Haziran'da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri sebebiyle "sorunları çoğaltmamalarını" istedi.

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, muhafazakarları eleştirdi ve 18 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri sebebiyle "sorunları çoğaltmamalarını" istedi.

Başkent Tahran'da düzenlenen Piyasa Düzenleme Kurulu'nun toplantısına katılan Ruhani, burada yaptığı konuşmada cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinerek muhafazakar kesimi eleştirdi.

Hasan Ruhani, ülkesinin 3 senedir ABD yaptırımlarıyla karşı karşıya olduğunu ve bu süre içinde türlü zorluklar yaşadıklarını belirterek, "Bazıları önceki seçimlerin intikamını almak amacıyla cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sorunları çoğaltmasın. Halk için çok önemli olan 100 ürünün yaklaşık yüzde 97'sini makbul seviyelerdedir. Anormal seviyelerde olan ürünleri de eski haline getirmemiz lazım." dedi.

Ruhani, ABD'nin İran'a karşı uyguladığı ekonomik yaptırımların başka bir ülkeye uygulaması halinde ekonomisinin çökebileceğini savundu.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Hamas: Ateşkes ve Esir Takası Görüşmeleri Tamamlandı!
Endonezya Sarsıldı: 6,2 Büyüklüğünde Deprem!
Gazinin Beklenen Onuru: 100 Yaşındaki Jack Milton Mezuniyet Kepini Sonunda Aldı!
Kerem Şalom Sınır Kapısı'na Yapılan Havan Topu Saldırısında İsrailliler Öldü
Hizbullah, İsrail'in Kiryat Şmona'sına İran Yapımı Füzelerle Saldırdı: Yaralılar Var