Ruslar Putin'in iki politikasına hayran kalmış!

Fom’un anketine katılanların yüzde 8’i, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, Suriye’deki terörist gruplara karşı hava operasyonları düzenlenmesi yönündeki kararını ''en iyi icraat’ olarak değerlendirdi.Sputnik'in...

Fom’un anketine katılanların yüzde 8’i, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, Suriye’deki terörist gruplara karşı hava operasyonları düzenlenmesi yönündeki kararını ''en iyi icraat’ olarak değerlendirdi.

Sputnik'in aktardığı ankete göre, Rusların yüzde 7’si de Putin’in Kırım’ın geliştirilmesine yönelik politikalarını beğendiklerini söyledi. Halkın yüzde 5’i ise Putin’in sosyal politikalarla ilgili kararlarını ''en iyi’ olarak niteleyip, “Artık daha iyi yaşıyoruz'' dedi. Nüfusun diğer yüzde 5’lik bir bölümü ise Putin’in dış politikalarını ve uluslararası meselelerdeki ’güçlü tavrını’ beğendiklerini ifade etti.

RUSLAR PUTİN’İ GÜN GEÇTİK.E DAHA ÇOK BEĞENİYOR

Bu arada Fom’un anketine göre, Rusya’da nüfusun yüzde 38’inin Putin’e yönelik tavrı ilk olarak devlet başkanı seçildiği 2000’den bu yana daha olumlu bir noktaya geldi. Halkın yüzde 42’i ise Putin’e yönelik tavırlarının değişmediğini söyledi. Nüfusun yüzde 69’u ise Putin’in politikalarının kendi kişisel beklentilerini karşıladığını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Kerem Şalom Sınır Kapısı'na Yapılan Havan Topu Saldırısında İsrailliler Öldü
Hizbullah, İsrail'in Kiryat Şmona'sına İran Yapımı Füzelerle Saldırdı: Yaralılar Var
Madonna, Copacabana Plajında Unutulmaz Konser Verdi
Japonya, Yendeki Değer Kaybıyla Turist Akınına Uğruyor
Macron, Fransa'daki Üniversite Protestolarını Sert Bir Dille Eleştirdi