Rusya, Geleneksel Pazarında Türk Lezzetini Arıyor: Türkiye'den Kan Portakalı Alımı Başlıyor!

Türkiye'nin önemli dış ticaret ortaklarından biri olan Rusya, bugün Türk üreticilere yönelik yeni bir ihracat kapısını aralıyor. İki ülke arasındaki ticari ilişkilerin daha da güçlenmesini sağlayacak bu gelişme, Türk ekonomisi açısından olumlu bir adım olarak değerlendiriliyor.

Dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter, farklı sektörlerde gösteren firmalar için anlık 43 ana sektör ve 578 alt sektörde ilan akışı ile binlerce dolarlık iş hacmi oluşturarak yeni iş fırsatlarına kapı açıyor.

Her gün Rusya pazarına ihracat yapmak isteyen Türk ihracatçılar için ise gelen yeni fırsatlar platformda yayınlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Rusya’da çeşitli gıda ürünlerinin ithalat ve ihracatını yapan şirket, şirketlerin global ölçekte yapmalarına olanak sağlayan B2B e-ihracat platformu TurkishExporter’a bir ithalat alım talebi bıraktı. Firma yayınladığı taleple Türkiye’den kan portakalı satın alacağını belirtti.

Rusya’dan yazan ithalatçı ile temas kuracak olan TurkishExporter kurumsal üyeleri doğrudan ilan üstünden teklif sunabilir. İlk kez platformu kullanacak şirket ise platformun mobil uygulaması olan Forie’yi, App Store ve Google Play’den indirerek üyelik başvurusu yapabilir.

YAŞ MEYVE SEBZE ITHALATÇI LISTELERI

Türkiye’nin en tanınmış markalarından en küçük işletmelerine kadar geniş bir yelpazede üyeleri içerisinde bulunduran TurkishExporter ve global markası Forie, kullanıcılarına sunduğu verimli e-ihracat deneyimi ile birçok farklı ülkenin yaş meyve sebze sektöründeki ithalatçı listelerini üyeleri ile paylaşıyor.

Ticarette firmalarına yeni ufuklar açmak isteyen tüm ihracatçıları dünya ile buluşturan TurkishExporter, kendini diğer platformlardan farklı kılan anlık alım ilanı özelliği ile sayısız ihracat fırsatlarını yayınlamaya devam ederken, sizde yaş meyve sebze sektöründe iyi bir tedarik ağınızın olduğunu düşünüyorsanız, kurumsal üyelik yaparak yüzlerce güncel ithalatçı firmaya erişebilirsiniz.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Türkiye'nin Bal İhracatı Hız Kesmiyor: Son 4 Ayda 40 Ülke ve Bölgeye 11 Milyon Dolarlık Satış
En çok kazandıran yatırım aracı belli oldu: Ünlü ekonomi uzmanı duyurdu!
Fatih Portakal emekli maaşına yapılacak zammı açıkladı!
Rakıdan sonra biraya da zam geldi: İşte zamlı bira tutarları
Türkiye'nin dev market zinciri satıldı