Rusya'dan CNN'ne mektup

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Halep’teki evinin enkazından çıkartıldıktan sonra konulduğu ambulansta çekilen görüntüleriyle tüm dünyanın dikkatini çeken üç yaşındaki Ümran Dakniş hakkında...

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Halep’teki evinin enkazından çıkartıldıktan sonra konulduğu ambulansta çekilen görüntüleriyle tüm dünyanın dikkatini çeken üç yaşındaki Ümran Dakniş hakkında yalan haberler yayınlayan CNN televizyonuna mektup gönderdiklerini açıkladı. 

Mektupta CNN'den Ümran hakkında yaptığı manipülasyona açıklık getirmesini istediklerini ifade eden Zaharova, "CNN sunucusu Christiane Amanpour'un ABD başkanlık seçimleri öncesinde Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'la röportajı sırasında yaptığı manipülasyonu hatırlattığımız bir resmi mektubu dün öğleden sonra CNN'e gönderdik. Kanalın ya da sunucunun buna bir şekilde yanıt vereceğini düşünüyoruz. Nasıl bir yanıt vereceklerine kendileri karar verir ancak izleyiciler önünde açıklama yapmak zorundalar" ifadelerini kullandı.

CNN'in izleyici kitlesi göz önünde bulundurulduğunda, küresel bir manipülasyonun söz konusu olduğunu da kaydeden Zaharova, yapılan sahteciliğin düzeltilmesi için CNN ve Amanpour'u doğrudan iletişime geçme çağrısı yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Hamas'tan açıklama: "Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz"
İsveç'te Eurovision Öncesi İsrail Boykotu: Malmö'de Protestolar ve Güvenlik Endişeleri
Chris Hemsworth'un Oğlu İçin Brad Pitt İlhamı
Adamawa Eyaletindeki Kızamık Salgını: 42 Çocuk Hayatını Kaybetti
Suudi Bakan: Gazze'de Ateşkes İçin İİT Zirvesinde Çağrı