Rusya'nın en seksi kadını seçilmişti! Irina Shayk davet tarzıyla gündeme bomba gibi düştü!

Tam adı İrina Şeyklislamova olan Tatar asıllı Rus model Irina Shayk, gündemde kalmaya devam ediyor! Ünlü erkek dergisi Maxim tarafınca 'Rusya'nın en seksi kadını' seçilmişti. Şimdilerde özel yaşamı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyir! Seksi model bu defa davet tarzıyla damga vurdu!

Seksi modellerden biri olan ünlü model Irina Shayk, son dönemde özel hayatında da adından söz ettiriyor. Eski erkek arkadaşı ve kızı Bradley Cooper'ın babasıyla beraber olduğu söylenen Irina Shayk, şimdilerde balo stiliyle gündem konusu oldu..

Erkek dergisi Maxim, Tatar kökenli Rus model Irina Shaikin'i, tam adı Irina Şeyklislamova'yı seksi kadın ilan etti!  Rusya'nın en seksi kadını seçildi! 

Son zamanlarda özel hayatı ve sosyal medyasıyla gündemde olan ünlü model, bu kez kendine has tarzıyla adından söz ettirdi.. Davette tercih ettiği tasarım elbisesi ile boy gösteren seksi güzel; dikkatleri bir anda üzerine çekmeyi başardı! Güzelliği ve duruşu ile büyüleyen manken; aşk hayatıyla da bomba yaratmaya devam ediyor!

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Tamer Karadağlı Şahan Gökbakar'ın adını duyunca sinirlendi
Cem Yılmaz bir aşkı daha bitti iddiası
Afra Saraçoğlu’nun okul hayatıyla ilgili eleştirilere annesinden tepki geldi
Selen Görgüzel 300 bin TL'lik bileziğini kaybetti: Bulana ödül var
Prens'le rekor kıran Giray Altınok'tan Güldür Güldür Show açıklaması