Ryan Kent ile Fenerbahçe Macerası Kısa Sürdü: Ayrılık Resmileşti

Fenerbahçe, sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent ile yollarını karşılıklı anlaşarak ayırdığını duyurdu. Takıma beklenen katkıyı sağlayamayan Kent’in ayrılığı, sarı-lacivertli camiada sürpriz bir gelişme olarak değerlendirildi.

Fenerbahçe, sezon başında kadrosuna kattığı İngiliz futbolcu Ryan Kent ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, ayrılığın karşılıklı anlaşma ile gerçekleştiği bildirildi. Kent, sarı-lacivertli formayla geçirdiği kısa sürede beklenen performansı sergileyemedi.

YÜKSEK BEKLENTİLERLE GELDİ, ERKEN AYRILDI

Sezon başında İskoçya'nın Rangers takımından transfer edilen Ryan Kent, Fenerbahçe camiasında büyük umutlarla karşılanmıştı. Hızlı ve teknik özellikleriyle tanınan futbolcunun, sarı-lacivertli takımın hücum hattına önemli bir katkı sunması bekleniyordu. Ancak Kent, Fenerbahçe formasıyla çıktığı maçlarda istenilen düzeyde bir performans sergileyemedi ve ilk devre sonunda sürpriz bir şekilde takımdan ayrıldı.

FENERBAHÇE'DEN RESMİ AÇIKLAMA

Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Ryan Kent ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine kariyerinde başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi. Ayrılık haberinin ardından Kent’in futbol kariyerine hangi takımda devam edeceği merak konusu oldu.

KENT'İN GELECEĞİ MERAK KONUSU

Ryan Kent’in kariyerine hangi takımda devam edeceği henüz netlik kazanmadı. İngiltere Premier Lig ve İskoçya Ligi'nden bazı takımların oyuncuyla ilgilendiği iddia ediliyor. Ayrılık haberinin ardından futbolcunun yeni durağının hangi lig olacağı ise taraftarlar arasında tartışma konusu oldu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.