Saadet Partisi Trabzon Teşkilatından Öcalan ve Netanyahu İçin İdam Maketli Eylem!

Saadet Partisi Trabzon teşkilatı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin PKK lideri Abdullah Öcalan’la ilgili çağrısına tepki olarak bir eylem gerçekleştirdi. Eylemde Öcalan ve İsrail Başbakanı Netanyahu’nun fotoğraflarının olduğu maket idam edildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, PKK lideri Abdullah Öcalan’la ilgili sözleri ve yeni bir çözüm süreci başlatılmasına yönelik çağrısı gündemde geniş yankı bulurken, Saadet Partisi Trabzon teşkilatından bu çağrıya tepki geldi. Trabzon'da bir araya gelen Saadet Partisi üyeleri ve vatandaşlar, Bahçeli’nin açıklamalarına yönelik tepkilerini bir eylemle dile getirdiler.

Eylem sırasında, PKK elebaşı Abdullah Öcalan ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun fotoğraflarının bulunduğu bir maket sergilendi. Eylemin sonunda katılımcılar, Öcalan ve Netanyahu’yu temsil eden maketi idam ederek Bahçeli’nin açıklamalarına olan tepkilerini simgesel bir şekilde gösterdi.

BAHÇELİ’YE ÇAĞRI TEPKİSİ

Bahçeli’nin çözüm sürecini yeniden gündeme taşıdığı değerlendirmesiyle PKK lideri Öcalan’a yönelik açıklaması kamuoyunda tartışılmaya devam ederken, Saadet Partisi’nin tepkisi dikkat çekti. Bahçeli'nin açıklamalarının, terörle mücadelede tutumun net olması gerektiğini savunan kesimlerden tepkiler aldığı gözleniyor.

Saadet Partisi Trabzon teşkilatının eyleminde vatandaşların da katılımıyla Bahçeli’nin söylemlerine karşı bir duruş sergilendi. Maket idamının ardından partililer, terörle mücadelede taviz verilmemesi gerektiğine yönelik vurgularla eylemi sonlandırdı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.