Saatlerdir Yanıyor! Kağıt Fabrikasında Çıkan Yangına Müdahalelere Rağmen Sönmedi!

Son dakika! Kağıt fabrikasında çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı! Henüz sönmüş değil! Son dakika! Aydın'ın Söke ilçesinde kağıt fabrikasında dün çıkan yangına müdahale havadan ve karadan sürüyor.

Arazi müdahalesi, Söke Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir kağıt fabrikasının açık  kağıt geri kazanım bölümünde yangın çıkana kadar gece boyunca devam etti.

SON DAKİKA! 


 Rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan yangını ekipler söndürmeye çalıştı. Bölgeye çevre il ve ilçelerden 4.444 itfaiye ve orman ekibi sevk edildi. TOMA ayrıca yangınla mücadele çalışmalarına da  destek verdi.
 Bölgeye AFAD ve UMKE ekipleri de katıldı. Yangın tehlikesi oluşturan sıkıştırılmış kağıtların bir kısmı makinelerle bölgeden çıkarıldı.
 Yangın söndürülürken dumandan etkilenen bazı itfaiye ve işçilere olay yerinde bekleyen ambulanslarda müdahale edildi.  Dün akşam saatlerinde ara verilen hava operasyonu şafak vakti başladı Dün saat 17.00 sıralarında bilinmeyen nedenle çıkan yangın, karadan yapılan müdahalelerle söndürülemedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.