Saba Tümer kahkahasını sattı!

Gün geçmiyor ki garip bir NFT satışı daha gerçekleşmesin. Şimdi de Saba Tümer, 90 bin TL karşılığında kahkahasını sattığını açıkladı. İşte detaylar.

Dijitalleşen dünyada sınırlar tamamen ortadan kalkıyor. Bir süre öncesine kadar biri size kahkahanızı satabileceğinizi söylese ne düşünürdünüz? Sanırım siz de pek çok kişi gibi bunun deli saçması bir öngörü olduğunu söylerdiniz. Fakat kripto paraların yaygınlaşması ile birlikte pek çok kural değişiyor.

Dijital içerikleri NFT yoluyla satan ünlüler kervanına şimdi de Saba Tümer katıldı. Kahkahasıyla ünlü olan Tümer, geçtiğimiz gün Instagram hesabı üzerinden bir paylaşım yayınladı.

Hatırlanacağı üzere daha önce Twitter’ın sahibi de attığı ilk tweeti NFT olarak satma kararı almıştı. Görünen o ki önümüzdeki süreçte bu kervana pek çok kişi daha katılacak.

İşin garip yanı ise bu NFT içerikleri için ciddi fiyatlar ödenmesi. Örneğin Saba Tümer’in imzalı kahkahası için 90 bin TL ödenmesi gerçekten garip.

Tümer konu ile ilgili yaptığı açıklamada; ; “Dünyada bir ilk. Kahkaham #nft olarak rekor bir fiyata satıldı. Sevgili İzzet Pinto 90 bin TL ödedi… Ben de bu parayı eşit olarak Darüşşafaka, Tohum Otizm Vakfı ve 10 bin fidanla ‘Kahkaha Korusu’ yaptırmak için bağışlıyorum. Bağışlar gerçekleşince dekontları story bölümünde paylaşacağım.” dedi.

Uzmanlar açıkladı! Altcoin sezonu başlamış olabilir

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Çiftlik oyunları tutkunları için güzel bir haber: Steam Çiftlik Festivali başladı!
2 Mayıs'ta Epic Games, 487 TL değerindeki oyunu ücretsiz olarak sunacak
En hızlı internete sahip ülkeler listesi duyuruldu! Türkiye'nin konumu beklenildiği gibi
Linkedin, rakibini model alarak yeni bir video deneyimi sunuyor: Yeni bir video platformu yolda!
NASA'nın Psyche Uzay Aracı, 225 Milyon Kilometreden Lazer İletişimi Sağladı!