Saba Tümer'in sunduğu 'Aşk Adası'nın fragmanı olay oldu! RTÜK harekete geçti!

Programın sunuculuğunu, şen kahkahalarıyla ünlü televizyoncu Saba Tümer yapacak. Yayınlanan fragmanda da bir kadın yarışmacının "Aşk istiyorum, erkek istiyorum erkek" sözleri gündem oldu.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, 'Aşk Adası' isimli yapımla ilgili ön incelemenin yapıldığını ve toplumsal ile kültürel değerlere uygun olmayan hiçbir yapıma izin verilmeyeceğini açıkladı.

RTÜK Başkanı Şahin, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Sosyal medya ve bazı basın organlarında tartışılan 'Aşk Adası' isimli yapıma ilişkin gerekli ön inceleme Üst Kurulumuz tarafından gerçekleştirilmiştir. Yapılan araştırmada, söz konusu programın tanıtım fragmanının ilgili dijital yayın platformunda yayınlanmadığı tespit edilmiştir. RTÜK olarak, program fragmanının yayınlanmasında yapımcı firmanın kendi sitesinden onay alınmadan gerçekleştirildiğini belirledik. Toplumsal ve kültürel değerlerimize uygun olmayan hiçbir yapıma müsaade etmeyen RTÜK olarak, konunun yakından takip edildiğini kamuoyuna önemle duyururuz."

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Serenay Sarıkaya, Reklam Aşkı İddialarına Tepki Gösterdi: 'Gerçek Hayatta Böyle Şeyler Yok!'
Ajda Pekkan'ın İlk Stadyum Konserinde Sahne Arkadaşları Belli Oldu!
Evinin banyosunda ölü bulmuştu: Yeşim Erçetin gerçeği açıkladı
Mustafa Sandal tekrardan ticarete atıldı: Yeni işi çok konuşulacak
Boşanmanın ardından ilk kez konuştu: Burcu Kıratlı’dan Sinan Akçıl açıklaması