Sabah Ankara Temsilcisi Binali Yıldırım'a danışman oluyor

Başbakanlık koltuğunu Ahmet Davutoğlu'ndan devralan Binali Yıldırım, kendi kadrosunu oluşturuyor. Görevi devraldığında Başbakanlık makamda çalışan bürokratlara ''birlikte çalışacağız' diyen Yıldırım, bir yandan da yeni...

Başbakanlık koltuğunu Ahmet Davutoğlu'ndan devralan Binali Yıldırım, kendi kadrosunu oluşturuyor. Görevi devraldığında Başbakanlık makamda çalışan bürokratlara ''birlikte çalışacağız' diyen Yıldırım, bir yandan da yeni ekibini oluşturuyor. Davutoğlu döneminde Basın Başdanışmanı olan Osman Sert'in yerine Sabah Gazetesi Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu düşünülüyor. Uzun yıllar Sabah'ta muhabirlik ve yöneticilik yapan Müderrisoğlu, Başbakan'la görüştü ve önümüzdeki günlerde atamasının yapılacağı öğrenildi.

ERDOĞAN ''OLMAZ' DEDİ

Sözcü'nün edindiği bilgiye göre Müderrisoğlu, Yıldırım'la iki ayrı görüşme yaptı. Birinci görüşmeden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bilgi verildi ve Saray'dan “Bu olmaz…'' diye olumsuz görüş bildirildi. Ancak ikinci görüşmeden sonra Saray'ın da ikna edildiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

AK Parti Kemalizm’le hesaplaşmak yerine son kulvarda uzlaşmayı mı tercih etti?
Arapça bilmediğini biliyorduk, tarih de bilmiyormuş
Erdoğan’ın CHP’nin 'içini karıştırmak' gibi bir planı olabilir mi?"
Saadet Partisi'nde kongre tarihi belli oldu
Şanlıurfa'da DEM Parti bürosuna silahlı saldırı