Sabah yazarı: Devlet Bey, biriktire biriktire gelen köklü kararları almak zorunda bırakılmamalı

"Yük olan-Yük alan" dengesi şimdilerde hiç olmadığı kadar eleştiri hale geldi. Kimi yol arkadaşlarının, teşkilatın ve etrafındakilerin, her seferinde Devlet Bey'i, "Hodri meydan" demek durumunda bırakmaması da büyük sorumluluğun gereği olarak karşımıza çıkıyor.

Sabah yazarı Okan Müderrisoğlu, yargı ve emniyetteki gelişmeler ile "normalleşme" görüşmelerine ilişkin olarak, "Sorunsuz bir döneme ilerlediğimiz söylenemez" ifadelerini kullanırken; "Burada, hassasiyetle üzerine eğilmeyi gerekli kılan husus kendisini, "Ülkücü" olarak tanımlayan sivil ve bürokratik ekiplerin davranış kodlarıyla da ilgili. İster özel sektörde olsun isterse emniyet ve yargı bürokrasisinde bulunsun... Davaya inananların, MHP Genel Başkanı'nın standartlarına etkili uyumu çok önemli." dedi. 

Müderrisoğlu, yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Yük olan-Yük alan" dengesi şimdilerde hiç olmadığı kadar eleştiri hale geldi. Kimi yol arkadaşlarının, teşkilatın ve etrafındakilerin, her seferinde Devlet Bey'i, "Hodri meydan" demek durumunda bırakmaması da büyük sorumluluğun gereği olarak karşımıza çıkıyor. Ülkeyi, milleti, ittifakı ve son noktada partisinin geleceğini gözeten, devamlı risk analizi yapan, iç ve dış gelişmelere aşırı duyarlı, kulağı delik, operasyonel girişimlere karşı müteyakkız bir Genel Başkanın, kafası rahat olmalı. MHP'ye veya camiaya mal edilen çeşitli olaylar ve kurgularla savunma hattına çekilmesine fırsat verilmemeli. Ve nihayet... Devlet Bey, biriktire biriktire gelen köklü kararları almak zorunda bırakılmamalı!" 

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.