Sabah yazarı Metin Altınok: Bahçeli, Kemal Beye iltifat etmiş

“Diyarbakır'da ortaya çıkan tabloya bakınca, Bahçeli'nin "dış bağlantılı siyasi operasyon" yorumunun, Kılıçdaroğlu'nu Twitter'da emojiyle yanıt verecek kadar keyiflendirmesinin yersiz olmadığı anlaşılıyor''

Gazeteci Melih Altınok, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır ziyareti için, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dediği “Dış bağlantılı siyasi bir operasyondur” ifadesini değerlendirdi.

“Diyarbakır'da ortaya çıkan tabloya bakınca, Bahçeli'nin "dış bağlantılı siyasi operasyon" yorumunun, Kılıçdaroğlu'nu Twitter'da emojiyle yanıt verecek kadar keyiflendirmesinin yersiz olmadığı anlaşılıyor. Zira Kemal Bey, Diyarbakır'da yaprak bile kıpırdatamadı, Devlet Bey iltifat etmiş” diyen Altınok, şunları kaydetti:

“Baksanıza, HDP önünde PKK'nın dağa kaçırdığı çocukları için yıllardır oturan annelerin yanına gitmesi gibi, asgari beklentileri bile karşılamadı. Buna karşın Demirtaş'ın ailesiyle görüşmesi de HDP'nin kalesi Diyarbakır'ı coşturmaya yetmedi... Bir otelde topladığı kitleye Demirtaş'tan 15 Temmuz'da askeri darbeye karışmış askeri okul öğrencilerine kadar af vaat etmesi de malum çevrelerin dişlerinin kovuğunu doldurmadı. Kemal Bey'in Diyarbakır'a götürdüğü yandaş gazeteciler bile kanırtmalarına rağmen ‘mütevazı tebriklerle’ yetiniyorlar.

Evet, eğer bir üst akıl varsa Kemal Bey'le bir proje yürütmeyi düşünmeyecek profesyonel ve organize bir yapı olmalı düşünüyorum. Ha diyeceksiniz ki Diyarbakır'da CHP Genel Başkanı'ndan katbekat fazla rüzgâr yaratan İmamoğlu, Kemal Bey'den daha mı nitelikli? Değil lakin üst akıl ne yapsın? Erdoğan'a karşı ne her ne yapacaklarsa bunlarla yapacaklar; malzeme bu.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Alp Dağlarına bile 1000 basacak güzellik: Giden asla dönmek istemiyor!
Edebiyatın "rock yıldızı" Paul Auster hayatını kaybetti
Ankara'daki ekmek zammına vatandaşlardan tepki geldi: "Bu nasıl bir vicdansızlık?"
TGC, 1 Mayıs'ta İstanbul'da Gazetecilere Yönelik Polis Müdahalesini Sert Bir Şekilde Kınadı
Bayburt ve Çevresinde Beklenen Kuvvetli Yağışlar İçin Meteorolojiden Uyarı: Dikkatli Olun!