Sabah yazarı Yavuz Donat: Kars’tan Tayyip Erdoğan’a ‘mesaj’ var

"Önce, Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Emine Hanımefendi'ye, 'Geçmiş olsun' diyelim... 'Acil şifalar' dileyelim. Sonra da... Kars'ın... Ardahan'ın... Bölgenin... Başkan Erdoğan'a "mesajını" iletelim''

Gazeteci Yavuz Donat, Kars’taki vatandaşların Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a "Türkiye ile Ermenistan arasındaki Akyaka Sınır Kapısı açılsın." mesajının olduğunu yazdı.

Donat yazısında, "Önce, Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Emine Hanımefendi'ye, 'Geçmiş olsun' diyelim... 'Acil şifalar' dileyelim. Sonra da... Kars'ın... Ardahan'ın... Bölgenin... Başkan Erdoğan'a "mesajını" iletelim. Bu coğrafyada yaşayanlar, 'Ermenistan ile ilişkilerdeki gelişmelerden' memnun. 'Karşılıklı uçak seferlerinin' başlaması, herkesi sevindirmiş. Turizmci... Otelci... Esnaf... Bölge insanının, Başkan Erdoğan'dan beklentisi: 'Türkiye ile Ermenistan arasındaki Akyaka Sınır Kapısı açılsın.' Mini anket: Ey Karslı... Ardahanlı... İsteyin, Erdoğan'dan ne isterseniz. Acil şifalar dilirem... Ermenistan kapısını açmasını istirem." diye ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.