Sabah'ın 'John Bass' dediği kişi, eski askermiş!

Yandaş Sabah'ın bugün servis ettiği fotoğrafın ardındaki skandal ortaya çıktı.Oda TV, Sabah'ın "John Bass" olarak servis ettiği kişiyi bulduğunu iddia etti.'ABD BÜYÜKELÇİSİ DARBE GİRİŞİMİNDEN ÖNCE RÜTBELİ ASKERLE BULUŞTU'...

Yandaş Sabah'ın bugün servis ettiği fotoğrafın ardındaki skandal ortaya çıktı.

Oda TV, Sabah'ın "John Bass" olarak servis ettiği kişiyi bulduğunu iddia etti.

'ABD BÜYÜKELÇİSİ DARBE GİRİŞİMİNDEN ÖNCE RÜTBELİ ASKERLE BULUŞTU' İDDİASI
İsminin "E.S.G." olduğunu söyleyen kişi, fotoğrafın hikâyesini şöyle anlattı:

Benim adım E.S.G. Yanımdaki Albay arkadaşım S.U.. Üstüne üstlük Albay arkadaşım S.U. daha önce FETÖ'cüler tarafından internete ses kaydı düşürülmüş, o yüzden aktif görevden Yüksekova'ya 2 yıl gitmiş gelmiş bir asker. O fotoğraf 14 Temmuz tarihinde Kuleli Askeri Lisesi'nde okul komutanlığı devir teslim töreni ve mezuniyet töreni vardı. S.U. da ben de Kuleli Askeri Lisesi 1989 yılı mezunlarıyız. O göreve devam ediyor, ben ayrıldım. O törende okul komutanlığını alacak bizim devre arkadaşımızdı. Dolayısıyla 9-10 kişi buluşup gittik. S.U. ile ben evden birlikte çıkıp gittiğimiz için arabayı parkettiğimiz yerden kafede diğer arkadaşlarımızla buluşana kadar geçen süre içinde geçen sürede muhtemelen polis mobese kayıtlarından alınmış. Ben bunu yapanların zaten benim Amerikan Büyükelçisi olmadığımı bildiklerini düşünüyorum. Bunu sadece kamuoyu yaratmak adına servis ettiklerini düşünüyorum. Savcılık OHAL nedeniyle bu konuda Cumartesi günü şikayet alamıyormuş bu nedenle pazartesi günü söz konusu haberlerle ilgili şikayetçi olacağım.

Sabah gazetesi bugün yayımladığı bir haberde, ABD Büyükelçisi John Bass'ın 14 Temmuz günü İstanbul-Çengelköy'de rütbeli bir subayla buluştuğunu söyleyerek "ABD'nin darbeye bulaştığını" ima etmişti.

ABD Büyükelçiliği ise, Sabah'ı yalanlayarak, Bass'ın o gün Ankara'da Eğitim ve Kültür bakanları ile Ombudsman ile görüştüğünü açıklamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!
Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az