Havalimanında yolcu paylaşımı yapan 2 grup arasındaki kavga: 1 kişi öldü

Pendik, Harmandere Mahallesi'nde 7 Eylül Cumartesi günü yaşanan kavgada, Süleyman Üzümcü hayatını kaybetti. Olayda iki kişi de yaralandı. Polis 9 şüpheliyi gözaltına aldı; 7'si adliyeye sevk edildi, 2'sinin tedavisi hastanede devam ediyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda turistleri karşılayan iki grup arasında müşteri paylaşımı yüzünden silahlı çatışma yaşandı. Çatışma sırasında Süleyman Üzümcü hayatını kaybetti. Olayda iki kişi daha yaralandı.

Pendik, Harmandere Mahallesi'nde 7 Eylül Cumartesi günü yaşanan kavgada, iki grup arasında anlaşmazlık büyüyerek silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışma sonucunda Süleyman Üzümcü ağır yaralandı ve hayatını kaybetti. İki kişi ise yaralandı.

Polis, cinayet bürosu tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, kısa sürede kavgaya karışanları tespit etti ve 7 şüpheliyi gözaltına aldı. Hastanede tedavi gören iki şüphelinin de gözaltına alınmasıyla toplam gözaltı sayısı 9'a yükseldi.

Emniyetteki sorgularında şüpheliler, kavganın içinde olduklarını ancak öldürme ve yaralama eylemlerini gerçekleştirmediklerini ifade etti. 7 şüpheli, adli işlemler için geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Tedavileri süren iki şüphelinin ise daha sonra adliyeye götürüleceği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.