Saç ektirmeden kelliğe çözüm!

Antalya'yanın Elmalı İlçesi’nde yaşayan Şehali Akbaş, kullandığı doğal ürünlerle saçlarının çıktığını açıklayarak saç sorunu olanları heyecanlandıran bir açıklama yaptı.Başının ön tarafında bulunan saçlarının...

Antalya'yanın Elmalı İlçesi’nde yaşayan Şehali Akbaş, kullandığı doğal ürünlerle saçlarının çıktığını açıklayarak saç sorunu olanları heyecanlandıran bir açıklama yaptı.

Başının ön tarafında bulunan saçlarının dökülmeye başladığını kaydeden Akbaş, doğal, kaliteli ve yerli ürünleriyle doğal kozmetikte Türkiye’nin lider markası Acvit Kozmetik’in “Saç Bakım Seti''ni kullanarak bu dökülmeyi önlediğini ve saçlarının yeniden çıkmaya başladığını ifade etti.

Saç ektirmeye son

Akbaş, “Başımın ön tarafında açılmalar oluşmaya başlamıştı. Bir tavsiye üzerine Acvit Kozmetik’in “Saç Bakım Seti'' kullanmaya başladım. 1 ay boyunca ürünleri kullandım. Ürünleri kullanmaya başladıktan sonra saçlarımın dökülen yerlerinde yenilerinin çıkmaya başladığını ve saçlarımda dökülmelerin olmadığını fark ettim. Ürünlerden memnun kaldım. Bundan sonra da kullanmaya devam edeceğim. Saç ektirmek isteyenlere şunu tavsiye ediyorum! Saç ektirmek yerine Acvit Kozmetik'in "Saç Bakım Seti"ni kullanarak bu sorundan kurtulabilirler. Ben kullandım. Faydasını gördüm'' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Çocuklarda grip ve alerjiyi birbirine karıştırmayın
Organ Nakli Kişilik Değişikliklerine Yol Açabilir
Sağlıklı ve Lezzetli Bir Birliktelik: Kemik Sulu Yeşil Mercimek Çorbası!
Siz De Sürekli "Her Yerim Ağrıyor, Kolum Kalkmıyor" Diyenlerden Misiniz? Çareniz Bu Haberde!
Yaz aylarında cildinizi korumayı unutmayın