Saç tokasıyla nasıl ev sahibi oldu?

YouTube'da popüler bir kanalın sahibi olan Demi Skipper Mayıs 2020'de, Craigslist'te takas için yalnız bir saç aksesuarı teklif etti. Zamanla, takaslar küçük bir elmas kolyeden bir otomobile kadar büyüdü. İşte konuya ilişkin detaylar...

DEMI SKIPPER'IN EV TAKAS MACERASI: TİKTOK'TA YENİ BİR HAYAT

YouTube kanalı olan Demi Skipper'ın ev sahibi olma hikayesi, TikTok'taki "Beni Takas Et Projesi"nin bir parçasıydı ve sonuçta ona yeni bir ev kazandırdı. Kasım ayının sonunda, Skipper Nashville, Tennessee civarlarında güneş enerjisiyle çalışan bir karavan karşılığında son takasını gerçekleştirdi.

TİKTOK'TA 5 MİLYON TAKİPÇİ

San Francisco'da yaşayan 30 yaşındaki Skipper, tüm bu süreci ortalama 5 milyon takipçisi olan @Trademeproject adlı TikTok hesabında belgeledi. Skipper, bu süreci "çok gerçeküstü" olarak nitelendirirken, uzun bir süredir devam eden emeğinin sonunda gerçek bir ev sahibi olmanın hayal gibi geldiğini ifade etti.

EV TAKAS MISYONU

Skipper'ın hikayesi, 2006 yılında bir kırmızı ataşla ev takası yapan Kyle MacDonald'ın hikayesinden esinlenerek başladı. Ancak, yolculuğunun sonunda Chipotle ünlü kartı karşılığında üç traktör takasıyla eleştiriye maruz kaldı. Neyse ki, Mayıs ayında "Chipotle'ın en büyük hayranı" olarak tanımlanan bir kadın, Skipper'a kart karşılığında ortalama 40.000 dolar değerinde bir karavanı takas etme teklifiyle geldi. Bu teklif sayesinde, Skipper sonunda hayallerine kavuştu ve yeni bir ev kazandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.