Sacha Boey'in ayrılışının ardından Torreira'nın geleceği belli oldu! Boca Juniors'a gidecek mi?

Galatasaray, Sacha Boey'in Bayern Münih'e transferiyle elde ettiği rekor bonservis bedeli sonrasında beklenen hamleyi yaptı. Boey'in ayrılığının ardından takımın dinamosu olarak öne çıkan Lucas Torreira'nın da geleceği belli oldu.

Sarı-kırmızılı ekip, Sacha Boey'in Bayern Münih'e transferiyle tarihi bir satış gerçekleştirdi. Bayern Münih, sağ bekte gösterdiği performansla dikkat çeken Boey için 30 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Bu transfer, Galatasaray'ın Türkiye tarihindeki en yüksek bonservis bedelini elde etmesini sağladı.

BOEY'İN AYRILIĞIYLA TEKNİK DİREKTÖR OKAN BURUK HAREKETE GEÇİYOR

Yüksek getiri elde etmelerine rağmen, Galatasaraylılar Sacha Boey'in ayrılığına üzüldü. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile oynanan maçlardaki performansıyla göz dolduran Boey'in takımdan ayrılması, teknik direktör Okan Buruk'un bek mevkii için yeni bir oyuncu arayışına girmesine sebep oldu.

TORREİRA'NIN SÖZLEŞMESİ GÜNCELLENİYOR, BOCA JUNİORS İDDİALARI SONA BULUYOR

Sacha Boey'in ardından ortaya atılan iddialar arasında yer alan Lucas Torreira'nın takımdan ayrılacağı söylentileri, yönetimi harekete geçirdi. Galatasaray yönetimi, Uruguaylı yıldızın sözleşmesini 2 yıl daha uzatmak için anlaşmaya vardı. Torreira'nın maaşı yılda 750 bin Euro artırılırken, imaj hakları ve diğer yan ücretlerle birlikte toplam geliri 4 milyon Euro seviyesine yükseltildi. Böylece, Torreira'nın Boca Juniors'a transferiyle ilgili spekülasyonlar sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Emre Belözoğlu: Ankaragücü'nün Tek Hedefi Önümüzdeki 6 Puandan Tam Puan Almak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal: Galatasaray Maçına Odaklandık!
Markus Gisdol: Konyaspor'un İyi Savaşı Galibiyeti Getirdi
Bayer Leverkusen, Bochum'u 5-0 Mağlup Ederek Zirvedeki Yerini Sağlamlaştırdı!
Süper Lig'de Heyecan Dorukta: Galatasaray ve Fenerbahçe Şampiyonluk İçin Son Kozlarını Oynuyor