Sadakatsiz dizisi şaşırttı, Seren Serengil'e gönderme

Sevilerek izlenen dizinin başrollerinde yer alan Cansu Dere ve Melis Sezen kısa bir süre önce birlikte oldukları fotoğrafı sosyal medya üzerinden paylaşmıştı

Gündemde yer alan o paylaşımına ise binlerce kişi yorumlarda bulunmuştu. Seren Serengil ise bu paylaşıma “Sen de gözümden düşme istersen. Kocanın metresiyle hatıra fotoğrafı neyin kafası” açıklamasını yazarak sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Bunun üzerine sosyal medyanın ve magazin sayfalarının gündemi bir anda Seren Serengil’in bu açıklaması olmuştu.

Sosyal medya kullanıcıları ise bu paylaşımın altına “Onlar sadece dizide düşman, gerçek hayatta araları iyi”, “Seren Serengil asıl bu neyin kafası” gibi birçok yorum yaparak düşüncelerini dile getirmişlerdi. İlginç bir paylaşım yapan Seren Serengil’e ise Sadakatsiz dizisinin resmi sosyal medya hesabı resmen gönderme yaptı…

Medyapım’dan güldüren gönderme!

Sosyal medya hesabından sık sık güldüren ve eğlendiren paylaşımlar yapan Medyapım, Sadakatsiz dizisi için “Derin ve Asya’nın gerçekte Melis ve Cansu olduğuna yemin edebiliriz ama galiba bunu asla kanıtlayamıyoruz” notunu paylaşarak hem ünlü isimlerin hem de dizi takipçilerini güldürecek bir gönderi paylaştı.

Bu paylaşım ise birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından Seren Serengil için olduğu düşünüldü. “Gerçek ve diziyi ayırt edemeyen Seren Serengil için olsa gerek bu”, “Ya biz biliyoruz da Seren Serengil sanki bilmiyor” paylaşımlarını yaparak düşüncülerini dile getirdiler. Bir anda sosyal medyanın yeni gündemi olan bu paylaşım ise Instagram, Twitter gibi birçok sosyal medya mecrasının en çok konuşulan konusu oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Range Rover almak artık hayal değil! Elektrikli Range Rover kutuplarda test edildi!
MG'nin Mayıs ayına özel kampanyasıyla ilgili müjde geldi! O modelde 150.000 TL'ye kadar destek!
Sıfıra zam gelince satışlar uçtu: İkinci el otomobil satışlarında bayram havası yaşanıyor!
Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
Mini Cooper'da büyük bir sürpriz: MINI Countryman modeli şimdi 590 bin TL indirimle satışta