Sadakatsiz dizisi sosyal medyanın diline düştü

Ekranların en sevilen dizilerinden olan Sadakatsiz, son bölümüyle gösterilen bir sahne herkes tarafından dalga geçildi. İşte görüntüler...

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollere hayat verdiği Sadakatsiz dizisi tüm dikkatleri üzerine çekerek yayın hayatında son derece başarılı reyting sonuçları elde etmeye devam ediyor.

Dizinin geçen hafta yayınlanan son bölümünde Volkan’ın Ali’ye karşı yaptığı o hamle herkesi sinirlendirmişti. Fakat dizinin bitiminin ardından öyle sahneler ortaya çıktı ki seyirci kahkahalarına engel olamadı.

Sadakatsiz dizisinin yayınlanan son bölümü geceye adeta damga vurmuştu. O sahneler seyirci tarafından mercek altına alınmış ve herkes Ali, Asya, Volkan ve Derin arasında yaşanacak olan olayları beklemişti. Son anda Ali ve Derin’in tartışması kötü bitmiş ve milyonlarca kişi Volkan’ın tavrı karşısında sinirlerine hakim olamamışlardı. O sahneler önce sinir krizlerine soktu sonra ekranlarda kahkaha tufanı kopmasına neden oldu.

Derin ve Ali arasında yaşanan tartışmanın ardından onların yanına çıkan Volkan, Ali’nin söylediği cümleler karşısında sinirlerine engel olamamış ve Ali’ye sağlam bir tokat atmıştı. Bu durumun ardından Ali ise annesinin yanına gitmeye karar vermişti. Volkan’ın Ali’ye tokat atması sosyal medyada gündem olurken, kullanıcılar bu anı son derece komik sahnelere çevirdi.

Sadakatsiz Dizisi sosyal medyanın dilinden düşmüyor!

Sadakatsizi dizisinin yayınlanan son bölümünde Volkan’ın Ali’ye attığı tokat sosyal medya kullanıcıları tarafından ti’ye alındı. Volkan’ın attığı tokat sonrasında sinirlenen fakat son anda o durumun farkına varan sosyal medya kullanıcıları o sahneyi döndürüp döndürüp paylaştı. Tüm dikkatler o sahnelere verilirken milyonlar gülmekten gözyaşları döktü. O sahnelere seyirciden, “Gece aklıma geliyor gülmekten uyuyamıyorum!” yorumları geldi. 

Ali ve Volkan arasında yaşanan tokat sahnesinin ardından sosyal medya kullanıcıları tüm dengeleri değiştirdi. O sahne başlarda hüzün dolu anlara neden olurken sonradan kahkaha dolu anlara sebebiyet verdi. Milyonlarca kişi o sahneleri sosyal medyada alay konusu etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Skywell'in yeni hibrit otomobilinin Türkiye'ye gelişi yakın! Satış tarihi açıklandı
Hyundai Bayon mayıs ayı güncel fiyat listesi
İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!
Nisan ayında Türkiye'de en çok satılan otomobiller belirlendi! İlk sıradaki marka hiç şaşırtmadı
Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor