Sadakatsiz dizisinde saklanan gerçek ortaya çıktı

Ekranların nabzını tutan Sadakatsiz dizisindeki saklanan gerçek ifşalandı. İşte detaylar...

Sadakatsiz dizisinin yayınlanan son bölümünde Derin ve Volkan arasında yaşanan tartışma milyonlar üzerinde büyük bir yankı uyandırmış ve herkes Derin karakterine hayat veren Melis Sezen’in oyunculuk performansını takdir etmeden geçmemişti.

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Sadakatsiz, her yayın gününde oldukça fazla etkileşim alarak sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler televizyon tarihine kazınırken, yeni bölümde Gönül’ün tamamen güçsüz ve saf dışı kaldığını gören seyirci hem üzüldü hem de bunları hak ettiğini dile getirdi. O kadın Gönül’ün yanına gelerek her şeyi ifşaladı.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollere hayat verdiği Sadakatsiz dizisi, yeni bölüm fragmanını yayımladı. Fragmanda Haluk’un sırrını öğrenen Gönül, yerle bir oldu. Selçuk’un annesi Hicran’ın Gönül’ün yanına gitmesiyle beraber tüm dengeler değişti. Normal bir şekilde sohbet ettiğini düşünen Gönül, Haluk hakkında duyduğu gerçekle beraber adeta yıkım yaşadı.

Gönül bu ferçekle nasıl baş edecek?

Sadakatsiz dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı değişen dengelerin teminatı niteliğinde oldu. Gönül’ün yanına gelen ve Selçuk’un annesi olan Hicran, “Benimde bir oğlum var, 26 yaşında. Benim oğlumun Haluk yüzünden tek bir aile fotoğrafı bile yok. Oğlum, oğlumun babası Haluk Güçlü!” sözlerini dile getirdi. Gönül’ün duydukları karşısında bu durumla nasıl baş edeceğini merak eden seyirci, fırtına öncesi sessizliğe bürüneceğini ifade etti.

Selçuk’un babasının Haluk olduğunu öğrenen Gönül, “Bana hep ‘olay istemiyorum Gönül’ diyordun ya hani, olayın kendisi senmişsin zaten!” ifadelerine yer verdi. Haluk hakkında ortaya çıkan ifşa ise milyonları şaşkına çevirdi. Bu sahneler karşısında en çok Selçuk’a üzülen seyirci, “Ciğerimizi yaktın be volki tolki senciyiz… “sözlerini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Otomobil satışlarına sert tedbirler gündemde! Fahiş fiyatlarla mücadele edilecek
Sıfır araç fiyatına zam yapılamayacak! Devam eden zam skandalına son
Yenilenen Cupra Formentor: Düşük bütçe ve hız arayanlara dikkat!
Mercedes-Benz'de bir dönem sona erdi: Artık Apple CarPlay desteklenmiyor
Çinliler sonunda bunu da yaptı: 440 bine sıfır lüks otomobil!