Sadakatsiz dizisine üçüncü kadın şoku! Derin ve Asya hapı yuttu! Volkan şimdi ayvayı yiyecek! Neler oluyor?

Kanal D ekranlarının en sevilen yapımlarından biri olan Sadakatsiz dizisine üçüncü kadın şoku! Dün akşam ekranlara gelen son bölümde yaşanılan seyircileri şok içerisinde bıraktı.

Başrollerinde Melis Sezen, Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı sevilen dizinin 28. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Reyting rekorlarını kıran başarılı dizinin son bölümünde Derin büyük bir oyun oynamaya karar verdi ve Asya'yı kendisinin kaçırılmasından sorumlu kişi olarak gösterdi. Bunun üzerine polislere yalan ifade verdi.

İfadeden çıkan Derin'in arkasından ise Asya polislere ifade vermek için içeriye girdi. Kendisini suçlayan polislere karşılık olarak sessiz kalmayı sürdüren Asya, en sonunda çileden çıktı. Volkan ise Derin'in oyununu fark ettiğini dile getirdi. Gönül ise kızının aşık olmadığını sadece saplantılı bir ilişkisi olduğunu açıkladı.

Derin'le konuşacağını Asya'ya açıklayan Volkan, dikkatleri üzerine topladı. Yaptığı hatanın iki yıl sonra farkına varmaya başlayan Volkan, Derin'inde bu hatadan dönmesi için birçok konuşma yapar fakat Derin bir türlü gerçekleri görmek istemez. Volkan'a son derece aşık olan Derin'in ve Asya'nın işlerini zorlaştıracak üçüncü kadın ise seyircilerde şok etkisi yarattı.

Üçüncü kadın kim olacak?

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümlerinde bir ismin daha kadroya katılacağı yönünde iddialar uzun bir süredir sosyal medyada ve birçok haber sitesinde yer alıyor. Kötü bir karaktere hayat vereceği bilinen kadının Asya ve Derin için büyük bir çıkmaz olacağı gibi Volkan için ise 'ayvayı yedi' dedirtecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!
Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az