Sadakatsiz dizisinin afişi değişti

Ekranların en sevilen dizilerinden Sadakatsiz'in afişi değişti. Takipçileri dizi bitiyor mu yoksa yeni oyuncular transfer mi oluyor iddialarını tartışmaya başladı.

Çarşamba akşamları ekranlara gelen diziler arasında yerini alan Sadakatsiz dizisinde yaşanılan olaylar seyirci ekranlara kilitlemeyi başarıyor.

Dizi konusunda sık sık sorunlar yaşayan Kanal D’nin yıldız dizisi haline gelen Sadakatsiz dizisinde yaşanılan reytingler ise Kanal D ekibinin hoşuna gidiyor. Dizinin hikayesinin hemen yanında oyuncularda dikkatleri üzerine çekiyor.

BBC’nin Bafta ödüllü Doctor Foster dizisinden hayata geçirilen ve diziyi eksiksiz bir şekilde yansıtan Sadakatsiz dizisi Melis Sezen için şok bir hamle yaptı. Diziden ayrılması beklenen karakter için afişte yeni yer tasarladılar. Eski afişte yeri olmayan Melis Sezen artık resmen dizinin afişinde yer alıyor. Orijinal diziye bakıldığındaysa Melis Sezen karakterinin birkaç bölüm sonra diziden ayrılması gerekiyor.

Doctor Foster’ın afişine bakıldığındaysa sadece Asya karakterine hayat veren kişi gözüküyor. Yani afişin tasarımı, kıyafetler, yüzük parmağındaki akan kan bile aynı olsa, Sadakatsiz dizisinde artık hikaye bir nebze değişecek gibi gözüküyor. Bunun yanında dizide büyük bir başarı sergileyen Melis Sezen’in yer alması sevenlerini sevindirdi.

Afiş ve hikaye değişiyor!

Kanal D ekranlarının en sevilen dizileri arasında yerini alan Sadakatsiz dizisinin afişinde büyük bir değişiklik yapıldı. Afişe eklenen Melis Sezen ile birlikte birçok sosyal medya kullanıcısı Melis Sezen'in konsepte uygun giyinmeyişinden bahsetti. Fakat dizide Melis Sezen'in hayat verdiği Derin karakteri, Asya karakterinden oldukça farklı bir yapıya sahip.

Dizi afişinde Melis Sezen'inde yer almasının ardından dizinin 21. bölümünde diziden ayrılacak iddialarına cevap vermiş oldu. Dizinin orijinalinden ayrılacağı sinyallerini veren Sadakatsiz dizisi büyük bir değişime doğru ilerleyecek. Melis Sezen'in hayat vermiş olduğu Derin karakteri seyircilerin her ne kadar sinirini bozsa da birçok sosyal medya kullanıcısı da Asya ve Derin'in bir kez bile olsun bir araya gelip, Volkan karakterini ezmelerini istiyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Avrupa’da elektrikli araç satışları düştü
Formula 1 efsanesi Senna'nın otomobili satışa çıkacağını duyurdu
MG'den elektrikli hiper otomobil modeli: 0'dan 100'e 1,9 saniye
Honda'dan Kanada'ya 11 milyar dolarlık yatırım teklifi: Elektrikli araç ve batarya tesisi kuracak
Toyota, 2023 yılında 10,1 milyonluk üretim hedefini yakalayamadığını açıkladı