Sadakatsiz dizisinin başarısı sınırları aştı

Her hafta çarşamba günü yayınlanan Sadakatsiz dizisinin bugün ekranlara gelecek olan yeni bölümü daha şimdiden tüm nefesleri kesti. Dizide yaşanan büyük gelişme ise herkesi şaşkına çevirdi.

Doctor Foster adlı bir diziden uyarlanan Sadakatsiz, her yayın gününde ekranların reyting rekortmeni olmayı başarıyor. Dizide Asya karakterine hayat veren Cansu Dere, Sadakatsiz hakkında son derece önemli bir gelişmeyi sosyal medya hesabında duyurdu. Bu paylaşımın ardından dizinin izleyici kitlesi şaşkınlığına engel olamadı.

Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un başrollere hayat verdiği Sadakatsiz dizisi son derece önemli bir gelişmeye imza attı. Sosyal medya hesabında konuyla ilgili yeni bir paylaşım yapan Cansu Dere, dizinin başarısını tüm takipçileriyle paylaştı. O paylaşıma anında milyonlarca etkileşim geldi.

Sadakatsiz dizisinde yurtdışı başarısı!

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Sadakatsiz yayın hayatına başarılı bir şekilde devam ederken ortaya çıkan gelişme herkesi büyük bir şaşkınlığın içerisine sürükledi. Dizinin yurtdışında yayınlanacağı ilk ülke Suudi Arabistan oldu. Sosyal medya hesabında Sadakatsiz dizisinin Suudi Arabistan’da yayınlanmaya başlayacağını belirten bir paylaşım yapan Cansu Dere, tüm dikkatleri üzerine çekti. Detaylar ise herkesi şaşkına çevirdi.

Instagram hesabında Sadakatsiz dizisinin Suudi Arabistan’da yayınlanacağını paylaşan Cansu Dere, dizinin OSN adlı bir kanalda yayınlanan Arapça versiyonlu fragmanı ve afişini paylaştı. Paylaşımında herhangi bir söz dile getirmeyen Cansu Dere, dizinin yakın zamanda Suudi Arabistan’ın OSN kanalında yayınlanacağını belirtmiş oldu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Otomobil satışlarına sert tedbirler gündemde! Fahiş fiyatlarla mücadele edilecek
Sıfır araç fiyatına zam yapılamayacak! Devam eden zam skandalına son
Yenilenen Cupra Formentor: Düşük bütçe ve hız arayanlara dikkat!
Mercedes-Benz'de bir dönem sona erdi: Artık Apple CarPlay desteklenmiyor
Çinliler sonunda bunu da yaptı: 440 bine sıfır lüks otomobil!