Sadece İnsan kalsın artık! Sadece İNSAN!!..

İdeolojileriniz batsın, partileriniz batsın, zıt düşünceleriniz batsın, davalarınız batsın, milliyetçiliğiniz batsın, ırkçılığınız batsın, cemaatleriniz batsın, tarikatlarınız batsın, ülküleriniz her şey batsın, yok olsun.

Bir kadın haykırıyor:

”İdeolojileriniz batsın, partileriniz batsın, zıt düşünceleriniz batsın, davalarınız batsın, milliyetçiliğiniz batsın, ırkçılığınız batsın, cemaatleriniz batsın, tarikatlarınız batsın, ülküleriniz her şey batsın, yok olsun.  Sadece İNSAN kalsın İNSAN“ diyor.

İdeolojilerimiz batsın, partilerimiz batsın, zıt düşünceleriniz batsın, davalarını batsın, cemaatlerin tarikatların hepsi batsın, ülküleriniz batsın, milliyetçilikleriniz batsın, ırkçılığınız batsın, hepsi batsın yok olsun sadece insan kalsın. Artık sadece insanın beyni yanıyor. 

Yanıyor Manavgat çevirecek yanıyor

Marmaris yanıyor

Kayseri yanıyor

Osmaniye yanıyor

ve haberlerde vermiyor insanların suya ihtiyacı var. Şu anda biz dışarıdayız. İnanılmaz bir sıcak var ve ilk defa Antalya da nem hissetmiyorum.

Nem yok. Nem yok.

Yangın yayılıyor.

Rüzgar var.

Şu anda sınıf yani sınırsız bir desteğe ihtiyacı var. Bu insanların amacı hiçbir şekilde kanallarda duyurulmuyor. Yangın kontrol altına alındı deniyor. Ama insanlar paylaşıyor. Kontrol altında falan değil. Yine de itfaiye de bir şey diyemiyorum. Güçleri yetmiyor. Yetmiyor. Çevre şehirlerden yakınlar. İtfaiye yetersiz ise Acil Olağanüstü Hal bölgesi mi ilan edilir. Afet Bölgesi mi ilan edilir veya çevre ülkelerden destek mi istenir? Yardım ise ne yapılırsa yapılır bir şey yaparsın. Artık insanlar çaresiz hayvanlar çaresiz. Hiç mi görmüyorsunuz Hiçbirşeyi görmüyorsunuz Allah'ı Allah lillah aşkına ya Allah lillah aşkına ayaklanın artık  sadece insan kalsın düşünceniz de Sadece onlar kalsın. Sadece doğayı kurtarmaya bakın Sadece sahip olun. Bir şeylere sahip çıkın. Geriye kalan hepsi boş. Bu ölüm var. Ölüm başka bir şey yok. Şu anda yıkılıyor. Yakıp yıkılıyor. Her yer.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Emekliler İçin Müjdeler Bitmiyor! Bu Hizmet Tamamen Ücretsiz!
Borsa, Altın ve Dolar 23 Yıl Sonra Bir İlk Yaşayabilir: Alarm Zilleri Çalıyor!
Ukrayna'dan yola çıktı Türkiye'ye gelecek: İliklerimize kadar donacağız!
Öğrencilerden sonra emeklilere de sunuldu! Bundan böyle onlar da indirimli alabilecek!
Hadise Geri Dönüyor: Sing Again'de Jüri Koltuğunda!