Sadece yüksek IQ'lu kişiler iki resim arasındaki farkları 10 saniyede buluyor

Zeka oyunları, bilişsel işlevleri güçlendirmek ve beyni aktif tutmak için harika araçlardır. Şimdi ise IQ'su yüksek kişiler için yeni bir zorluk sunuyoruz: İki neredeyse aynı görünen resim arasındaki 3 farkı yalnız 10 saniyede bulun!

Bu zeka bulmacasında sarı yağmurluk giyen bir balıkçının yer aldığı iki fotoğrafı inceleyeceksiniz. İlk bakışta tamamen aynı görünen bu fotoğraflar arasında 3 küçük fark gizli. Ancak dikkat, bu farkları bulmak için yalnız 10 saniyeniz var!

YÜKSEK IQ'LU OLMANIN SIRRI

Yalnızca yüksek IQ'ya sahip olanların bu farkları hızlıca görebileceği söyleniyor. Eğer 10 saniyede bu farkları görebilirseniz, bu sizin zekanızın yüksekliğine işaret ediyor. Ancak endişelenmeyin, bu test herkes için bir eğlence ve beyin jimnastiği fırsatı sunuyor.

Bu bulmacayı çözmek için göz önünde olmayan ayrıntılara dikkat etmek gerekiyor. İlk bakışta fark edilmeyen bu detayları ayırt etmek, gerçek bir zeka oyunu ustası olmanızı gerektiriyor.

BULMACANIN ÇÖZÜMÜ

Fark bulma oyunlarında başarılı olmak için dikkatli olmalısınız. Örneğin, bu bulmacada balıkçının piposunun çubuk boyu, sakalının yanındaki çizgiler ve balığın sırt yüzgeci gibi detaylara dikkat ederek 3 farkı bulmak mümkün. Eğer 10 saniyede doğru sonuca ulaşamadıysanız üzülmeyin, çünkü bu zorluğu aşmak herkes için kolay değil.

Zeka oyunlarına olan ilginizi artırmak ve beyninizi daha da geliştirmek için sizi bu tür zorlu bulmacaları çözmeye davet ediyoruz. Her deneme, zihinsel becerilerinizi artıracak ve sizi daha da usta bir bulmaca çözücü haline getirecektir. İki resim arasındaki farkları hala bulamayanlar aşağıdaki resmi kontrol edebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

IQ / TEST Haberleri

Hızlı karar mı, acele etmeme mi? İlk gördüğünüz şey kişiliğinizi belirtiyor!
Bu bulmacada gizli bir kedi sizi bekliyor: Deneyen 110 kişiden 2’si bulabildi
Bu testi çözebilenler 'dahi' olarak nitelendiriliyor!
Kişilik testi: İlk fark ettiğiniz şey, en temel motivasyonlarınızı belirleyebilir
4 askeri görmek herkesin harcı, 5. askeri bulmak ise üstün zeka ister: Sadece 9 saniyeniz var