Sadettin Saran açıkladı: Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız

Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran, 48 saat içinde 500 imza topladıklarını ifade ederek, "Eğer seçilirsek, sabır veya zaman talep etmiyoruz. Amacımız Fenerbahçe'yi şampiyon yapmaktır" şeklinde konuştu.

İş insanı Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkanlığına adaylığını açıkladıktan sonra, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen lansmanda kongre üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıya eski Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük de katılarak Saran'a destek verdi.

'ŞAMPİYON OLACAĞIZ'

Saran, Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, adaylık süreciyle ilgili bilgi verdi. Kasım ayında Ali Koç'la bir araya geldiğini ve kendisine şu sözleri ilettiğini ifade etti: "Maddi ve manevi olarak büyük emek verdiniz, bu işi öğrendiniz. Devam edecekseniz arkandayız, ancak devam etmeyecekseniz biz bu işi çok iyi yaparız ve göreve talibiz." Saran, Koç'un da "Çok iyi yapacağına ben de inanıyorum" şeklinde yanıt verdiğini aktardı. Kulüp bilançolarına ve defterlere bakabilmeleri için resmi olarak aday olmaları gerektiğini belirten Saran, takımın şampiyonluğa doğru ilerlediğini ve kongre sürecine girmek istemediklerini ancak bu kararı alarak 48 saat içinde 500 imza topladıklarını ifade etti. Saran, "Göreve gelirsek ne sabır ne de süre istiyoruz. Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağız. Hem saha içinde hem saha dışında mücadele ediyoruz. Oyuncularımıza uzanan elleri kırmasını biliriz" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kiracıları Koruyan Kira Sınırı Sona Eriyor: Yüzde 25 Artış Uygulaması Kaldırılıyor!
Toshiba Mali Zorluklarla Mücadele Ederken 4 Bin İşçiyi İşten Çıkaracak
Sandık Kokusu'nda Büyük Ayrılık!
Bursa'da ihtiyaç sahibi emeklilere 2 bin TL destek sağlanacak
İmamoğlu, İtalya'ya 45 gazeteciyle birlikte seyahat etti