Sadettin Saran dayanamadı ve isyan etti!

Sadettin Saran gündeme geldi! Sadettin Saran sessizliğini bozdu. Son günlerde adını sosyal medya üzerinden kullananlara isyan etti. İsyan bayrağını çekti! Fenerbahçe kulübü için Sadettin Saran defteri kapanmadı!

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray derbisinin oynanacağı Fenerbahçe'de kamuoyu maçtan çok yaklaşan seçimlere odaklandı.

 Fenerbahçe'de, 30-31 Mayıs'ta yapılması planlanan olağan genel kurul toplantısı öncesinde son bir haftadır çalkantılar yaşanıyor.

  Sadettin Saran birkaç ay önce cumhurbaşkanı adaylığını açıklamış ancak daha sonra adaylığından çekilerek mevcut başkan Ali Koç'a yer vermişti. Bu gelişme camiayı şok etti ancak üç gün sonra Aziz Yıldırım adaylığını açıkladı. Acı tatlı geçmesi beklenen seçimleri nefes nefese beklerken Sadettin Saran'dan tuhaf bir açıklama geliyor. Adını kullananları kınayan Sadettin Saran, şunları söyledi: ``Fenerbahçe'deki seçim ortamından çıkar sağlamak için benim adımı ya da seçim ekibimin adını kullanan vicdansızlarla hiçbir ilgim yok.'' 


 ''Ben ve ekibim hakkında benden duymadığınız hiçbir şeyi söylemeyin.'' dedi. Sadettin Saran, son dönemde ismini kullanan kişilere tepki gösteriyor ancak bazı Fenerbahçeli taraftarlar da ona ilgi göstererek sosyal medyada sert tepki gösteriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.