Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın Cinsellik Odaklı Sohbeti Gündem Yarattı!

Dünya Güzellerim Masada YouTube yayını ile geldi. Bülent Ersoy'un resmi olarak programdan ayrıldı! Safiye Soyman'ın ev turuyla karşımıza çıkan olaylı yapım da gene olay! Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın cinselliği akla getiren konuşmaları gündeme bomba gibi..

Türk magazininin en simgesel üçlüsü Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan yıllar önce Miss World programına katılmıştı. İkonik bu üçlü oldukça eğlenceli diyalogları ile sosyal medyada epeyce konuşulmuştu! 

Gezi ve eğlence programı, döneminin en ilgi çekici televizyon yapımlarından biri haline geldi. Hindistan'ı, Nepal'i, Vietnam'ı ziyaret eden üçlü oldukça ikonik diyaloglar ve neşeli tavırlarıyla ekrana kilitledi! O kültürler ve o kültürlerin özellikle de yemekleriyle tanıştırma amacı taşıyan program reyting rekorları da kırmıştı!

Muhteşem İngilizcesiyle izleyenleri güldüren üçlü, hayranları tarafından da oldukça ilgi görmüştü. Fakat bu yapımın hayatı çok uzun sürmedi! Ancak son aylarda pek çok sevindirici haber geldi! 

Altı yıl önce Show TV'de hayranlarının karşısına çıkan Miss World; Burcu Esmersoy'un sunuculuğunda yeniden dedi! Geçtiğimiz aylarda programın yeniden yayınlanacağına dair haberler de gündemdeydi.

"Dünyamın güzellikleri masada" YouTube platformunda yerini aldı. Sevindirici bu haber hayranlarını da çok mutlu etti. Yeniden ekrana gelen yapımın oyuncuları yine aynı: Banu Alkan, Bülent Ersoy ve Safiye Soyman!

Yapım merkala izlenirken yapılan bir yorum da oldukça gündem de kaldı! Bir bölümde Barış Arduç'un öpücüğünü değerlendiren Ersoy, "Öyle bakıyor, hemen tutmuyor. Gözlerinizin içine öyle bakıyor, sonra sizi içine çekiyor!" diyerek atmosferi bozdu.

Yani üçlü, cinselliğe dair akılda kalan her detayı konuşup yorum yaparak oldukça uzun bir süre devam etti.

Bülent Ersoy'un, 'Zeki Müren'e ettiği yemin zalimceydi, işçilerine hakaret ediyordu, kıskançlıktan öldü.' Böyle sözleri de kafa karışıklığına neden olan Bülent Ersoy, eleştiri hedefi olmuştu.. O dönemde artan tepkiler nedeniyle yapımı durdurulmuş ve bir ay boyunca yeni bölümle ekrana gelmemişti.

2. Gün "Safiye Soyman Evi Turu" Sadece Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın öne çıkması dikkat çekti.

Programda yer almayan diva, bölümün yayınlanmasının ardından sosyal medyadan açıklama yaptı. Miss World, bir ay önce Masada'dan kendi isteğiyle ayrıldığını açıklamıştı.

Boğaz'a bakan lüks ve mobilyalı evinin her köşesini kendisine gezdiren Safiye Soyman, zaman zaman sözleriyle izleyiciyi ve yönetmen Mustafa Kotan'ı güldürdü.

Safiye Soyman'ın ev turunun son ve en eğlenceli ayağı mutfaktaydı. Banu Alkan'ın yer aldığı bölümde ikili, kısır yapmak için kolları sıvadı.

Soyman, Alkan'dan domates kesmesini isteyince ne oldu? Ev sahibimiz, çok büyük domatesleri çok yavaş kesen Alkan'a: "Ama sen onları çok yavaş kesiyorsun" dedi. Hızlı olmanı istiyorum. "Bir kadına ne dediğini soğan doğramasından anlayabilirsin." dedi.

Kendi kendine şöyle dedi: "Kırdın, attın." Banu Alkan, Safiye Soyman'a beklenmedik bir cevap vererek, "Ben kadınlığı başka yerde yapıyorum" dedi. Domatesleri ne yapmalıyım?!'' Söyledikleri herkesi şaşırttı.

Yönetmenin isteği üzerine Soyman, "Kadınlığı nerede yapıyorsunuz?" diye sordu. soruyu sordu. Alkan, "Size söyleyemem canım, bu bir sır" dedi. Bunu söyledikten sonra domatesleri işaret ederek şöyle dedi: "Adamın midesinden geçiyor." Özellikle benimki iki yerde çalışıyor. Bir tanesini mükemmel şekilde halledebilirim."

Tam bu konuşmanın burada biteceğini düşünürken yönetmene; "Bir kez daha Banu Hanım için" diye sordum. Sipariş geldi! Soyman tekrar, "Sana yine vereceğim, ağzıma koymak hoşuma gitti" dedi. Bir şans daha vereyim.'' beni güldürdüğünü söyledi. Bu konuşmalar konunun cinselliğe uzandığı yorumlarına neden oldu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Liderlik özellikleriyle öne çıkan 3 burç!
Bu sebeple kefiri gece içmeyin!
Amansız hastalık zengin ve ünlüleri etkiliyor: Bu bir yıldız ateşi mi?
Olmasından korktuğunuz şeyler başınıza geliyorsa ters çaba yasası hakkında bilmeniz gerekenler var
Evde Çilek Sapı Sirkesi: Sağlıklı, Ekonomik ve Kolay Tarif!