Sağcılardan Müslüman Başkan'a tehdit!

İngiltere’de aşırı sağcı ve Müslüman karşıtı Britain First (Önce Britanya) grubu, Londra’nın ilk Müslüman Belediye Başkanı Sadık Han’ı tehdit etti.Britain First, yayınladığı basın açıklamasında Han’ı yaşadığı,...

İngiltere’de aşırı sağcı ve Müslüman karşıtı Britain First (Önce Britanya) grubu, Londra’nın ilk Müslüman Belediye Başkanı Sadık Han’ı tehdit etti.

Britain First, yayınladığı basın açıklamasında Han’ı yaşadığı, çalıştığı ve ibadet ettiği’ her alanda hedef alacaklarını duyurdu. Londra Belediye Başkanlığına adaylığını koyan ve 31 binden fazla oy alan grubun lideri Paul Golding, daha önce Han’ın zafer konuşması sırasında sırtını döndüğü fotoğrafla gündeme gelmişti.


Açıklamada Golding, “Britain First militan eylem konusunda uzmanlaşmıştır ve çok sayıda teröristle karşı karşıya gelmiştir. Tüm seçilmiş Müslüman yetkilileri ''işgalci’ olarak görüyoruz ve siyasi sistemimizi geri almak için onların stratejisine karşı harekete geçeceğiz'' ifadelerini kullandı. Farklı Müslüman yetkilileri de hedef alacağını bildiren grup, daha önce bir helal et fabrikasını ve bazı Müslüman merkezlerini işgal etmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Ariston ve Bosch'un Rusya Operasyonları Devredildi!
İsrailliler Netanyahu'nun istifası için sokaklara indi
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Suudi Arabistan'a gidecek
Iraklı ünlü TikTok fenomeni öldürüldü! Son dakika!
İspanyol sanatçılar ve aydınlar Filistin'e destek için Madrid'de bir araya geldi