Sağlık Bakanı Fahrettin Koca oyunu kullandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Üsküdar'da oy kullandı. "Demokraside seçen, seçilenden üstündür" dedi. Oyunu kullanarak vatandaşları teşvik etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için Üsküdar'da oy kullandı. Eşi ve oğluyla birlikte Saffet Çebi Ortaokulu'na giden Bakan Koca, demokratik sürecin önemini vurgulayarak seçmenlere teşekkür etti. Oy kullanmanın bir vatandaşlık sorumluluğu olduğunu belirterek, seçim sonuçlarının ülkeye ve millete hayırlı olmasını diledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için öğlen saatlerinde oyunu kullanmak üzere Üsküdar Saffet Çebi Ortaokulu'na geldi. Bakan Koca'ya eşi Hale Koca ve oğulları Emir Koca da eşlik etti. Oy kullanacağı sınıfa giren Bakan Koca, sandık görevlileriyle de tek tek selamlaştı. Bakan Koca ve ailesi "Demokraside seçen, seçilenden üstündür" diyerek, İstanbul ve tüm şehirlerin yerel yönetimler için yapacakları tercihin hayırlı olmasını diledi. Kendisi gibi demokratik bir halk olarak oyunu kullanan herkese teşekkür ettiğini belirtti. Koca, "Oy kullanmak şehirlerimiz için bir sorumluluktur. Yönetimde özellikle halkın iradesi esastır. Demokraside seçen, seçilenden üstündür. Seçim sonuçlarının şimdiden ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. Bakan Koca, oyunu kullandıktan sonra okuldan ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Meteorolojiden İstanbullulara kötü haver: 17 Mayıs 2024 İstanbul hava tahmini
Cumhurbaşkanlığı'nın 'tasarruf' genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı
İstanbul'da ucuz ev kalmayınca yatırımcılar da Düzce'ye yöneldi
Zam haberlerinin ardı arkası kesilmiyor! O tarihten sonra Coca Cola fiyatları uçacak!
Türkiye'nin milli yiyeceği ama yenmiyor! Dönerin yarım ekmek fiyatı bile şaşırttı