Sağlık Bakanı Koca Antalya Şehir Hastanesini tanıttı

1500 yatak kapasiteli, 300 poliklinik ve 43 ameliyathaneye sahip Antalya Şehir Hastanesi'nin Yanık Merkezi, Uyku Laboratuvarı, İnme Merkezi, Organ Nakli Merkezi, Perinatal Merkez, Genetik Hastalıklar Merkezi gibi özellikli birimlere sahip.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen törenle resmi açılışı yapılan Antalya Şehir Hastanesi hakkında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Koca, Türkiye'nin sağlık altyapısına önemli bir katkı sağlayacak olan bu modern tesisin hizmete girmesiyle ilgili memnuniyetini dile getirdi. Yeni hastane, Antalya ve çevre illerdeki sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmayı hedefliyor.

'HASTANEMİZ HAYIRLI OLSUN'

Paylaşımında hastanenin tanıtım videosuna yer veren Koca, şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'nin 24'üncü kent hastanesi olan Antalya Şehir Hastanesi'nin resmi açılışı yapıldı. Antalya Şehir Hastanemiz 1500 yatak kapasitesine sahip. Kadın ve Çocuk Hastanesi, Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi, Genel Hastane ve Onkoloji Hastanesi'ni içeriyor. Poliklinik sayısı 300. 43 ameliyathanesi olan hastane, Yanık Merkezi, Uyku Laboratuvarı, İnme Merkezi, Organ Nakli Merkezi, Perinatal Merkez, Genetik Hastalıklar Merkezi gibi özellikli birimlere sahip. Hayırlı olsun."

2002’den bu yana, Antalya’da 26’sı hastane olmak üzere 66 sağlık tesisini hizmete açtık. Bakanlığımız sağlık kuruluşlarında hizmet veren sağlık çalışanı sayısını 4 kat, uzman hekim sayısını yaklaşık 5 kat artırdık. Antalya’da yaklaşık 23 bin personelle hizmet veriyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Türkiye'deki 5 Büyük Yabancı Özel Okula Milyonlarca Ceza Yağdı!
TÜGVA ve Ensar Vakfı ile imzalanan protokolleri feshedildi!
Kaçak Elektrik Kullanarak Bitcoin Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı!
Kadın cinayetleri bitmiyor! Manisa'da 3 çocuk annesi katledildi
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Toplandı: 'Trolleşme' Tehlikesine Dikkat!