Sağlık bakanı sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin açıklamada bulundu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 20 yaş altı ve 65 yaş üstü yurttaşlara yönelik uygulanan sokağa çıkma yasağı hakkında açıklama yaptı. Koca, "Koronavirüsle.."

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 20 yaş altı ve 65 yaş üstü yurttaşlara yönelik uygulanan sokağa çıkma yasağı hakkında açıklama yaptı. Koca, "Koronavirüsle mücadelenin ikinci dönemindeyiz" dedi.

Türkiye’de koronavirüsten can kaybı 4 bin 397 oldu

Koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında Ramazan Bayramı boyunca ilan edilen sokağa çıkma yasağı bugün sona erdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 20 yaş altı ve 65 yaş üstü için sokağa çıkma kısıtlamasının devam ettiğini hatırlatarak, "Dün gece itibarıyla sokağa çıkma kısıtı kalktı. Bu uygulama şu an için 20 yaş ve altı ile 65 yaş ve üstü büyüklerimizi içeremiyor. Kısa bir zaman içinde bu yaş gruplarıyla ilgili yeni bir düzenleme yapılacak ve kamuoyuyla paylaşılacak. Gündemde olan birçok seçenek var" dedi

"Koronavirüsle mücadelenin ikinci dönemindeyiz. Riskin devam ettiği dönemdeyiz. Bu dönemin hayat tarzı kontrollü sosyal hayattır" diyen Koca,  İkinci dalga olasılığına karşı gücümüz, uygulayacağımız tedbirlerdir. Birkaç ay öncesinin normal düşüncesine, saat 24.00'te sokağa çıkma kısıtının kaldırılmasıyla kapılmak, isabetli bir düşünce değildir" açıklamasında bulundu.

Sinop Emniyet Müdürlüğü’nde yangın

ANASAYFA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

81 ilaç daha geri ödeme listesine alındı
Baş ağrılarınızın nedeni boynunuz olabilir
Hastanelerde randevu sorunu
Kırım-kongo kanamalı ateş hastalığını griple karıştırmayın!
Yemek sonrası bu his oluyorsa dikkat: Bağırsaklarınız çürümüş olabilir!