Sağlık Bakanlığı'na 8 bin personel alımı yapılacak

Sağlık Bakanlığı, 8 bin personel alımı için başvuruların 23-27 Şubat tarihlerinde yapılacağını duyurdu. Bilgisayar sistem elemanlarından temizlik görevlilerine kadar çeşitli kadrolarda istihdam sağlanacak.

Sağlık Bakanlığı, ihtiyaç duyulan alanlarda istihdam edilmek üzere 8 bin personel alımı yapma kararı aldı. İşte, Resmi Gazete'de yayımlanan detaylar:

BAŞVURULAR İÇİN BELİRLENEN TARİHLER

Sağlık Bakanlığı, alım yapılacak kadrolar ve başvuru sürecine dair detayları içeren kararını Resmi Gazete'de duyurdu. Adaylar, başvurularını 23-27 Şubat 2024 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresinden gerçekleştirecek.

KADRO DAĞILIMI VE BAŞVURU KOŞULLARI

Sağlık Bakanlığı'nın alım kararı kapsamında çeşitli kadrolarda istihdam sağlanacak. Bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı, biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı, güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi gibi farklı alanlarda toplamda 8 bin personel alımı gerçekleştirilecek.

BAŞVURU KOŞULLARI VE İSTENEN BELGELER

Her aday, ilan edilen kadrolardan yalnızca bir iş yeri (çalıştırılacağı il) ve bir mesleğe başvuru yapabilecek. Başvuru sürecinde adaylardan istenen belgeler ve başvuru koşulları ilan metni içerisinde detaylı olarak yer alıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Hastanelerde onaylı randevu nedir ve nasıl alınır?
Heyelan Felaketi: Akıncılar'da 100 Dönüm Tarım Arazi Zarar Gördü
Orhangazi'de Tüfek Kazası: 9 Yaşındaki Çocuk Kuzenini Vurarak Öldürdü
13 Mayıs Hava Durumu: Yarın İçin Güncel Tahminler!
Nihal ve Bahar Candan Soruşturmasında Yeni Gelişme Yaşandı! İtiraf Geldi!