Şahan Gökbakar Ali Koç'a şarkı gönderdi!

Süper Lig'de demeç savaşları erken başladı. Galatasaray, Fenerbahçe'ye yönelik sosyal medyada dikkat çekici bir açıklama yaptı. Komedyen Şahan Gökbakar, bu paylaşımı alıntılayarak Ali Koç'a "Sana muhtacım" şarkısıyla gönderme yaptı.

Süper Lig'de bu sezon, demeç savaşları henüz başlangıç aşamasındayken, kulüpler sosyal medya üzerinden hakem kararlarına tepkilerini dile getiriyor. Galatasaray, Fenerbahçe'ye yönelik dikkat çekici bir açıklama yaparken, komedyen Şahan Gökbakar da bu durumu alıntılayarak Ali Koç'a göndermede bulundu.

Süper Lig'de demeç savaşları bu sezon erkenden başladı. Maç sonrasında hakem kararlarına tepki gösteren kulüpler, sosyal medya üzerinden göndermelerle tepkilerini ifade ediyor. Son olarak Galatasaray, resmi hesabından Fenerbahçe'ye yönelik bir açıklama yaptı. 

Galatasaray kongre üyesi ünlü komedyen Şahan Gökbakar, bu paylaşımı alıntılayarak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a üstü kapalı bir mesaj gönderdi. Gökbakar, Galatasaray'ın resmi açıklamasını paylaşarak Ali Koç'a "Sana muhtacım" şarkısıyla göndermede bulundu.

Taraftarlar, Ali Koç’a şöyle seslenmişti: Fenerbahçe'nin Genç Fenerbahçeliler destek grubu, Koç'un Aziz Yıldırım'ı yendiği son seçimde Zeki Müren'in şarkısını slogan haline getirmişti. Sloganda, "Gitme, sana muhtacım; gözümde nursun; başımda tacım, muhtacım; beni öldür öyle git; yaşamak için; senin sevgine muhtacım" sözleri yer alıyordu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.