Şahan Gökbakar art arda 3 derbi mesajı ile sosyal medyayı birbirine kattı!

Galatasaray taraftarı olarak bilinen komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medyayı birbirine kattı! Fenerbahçe derbisi ile ilgili yaptığı üst üste paylaşımlarla çıldırttı! Sahakn Gökbakar, hem sarı-kırmızılı takıma, hem hakeme, hem de Galatasaray taraftarına sinirlendi paylaşımları ile yok artık dedirtti!

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 1-0 mağlup etmesinin ardından şampiyonluk yarışı son haftaya ertelendi.

 Fenerbahçe puanını 96'ya yükseltirken, Galatasaray'ın puanı yalnızca 99 oldu. Derbi öncesi başlayan heyecan, derbi sonrasında da devam etti.

 Maçın ardından sosyal medyada tartışma yaşanırken, Derbi hakemi Arda Kardeşler'in tartışmalı kararı nedeniyle büyük tepki oluştu.
 Cevap verenlerden biri de ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dı.


 Sıkı bir Galatasaray taraftarı olmasına rağmen sosyal medyada çok sayıda paylaşım  yapan Gök Bakar, takım ve taraftarlar hakkında unutulmaz açıklamalarda bulundu.
 Şahan Gökbakar ilk paylaşımında şunları söyledi: "Büyük Galatasaray'ın büyük bir hayranıyım. Hedefleri net olan bazı rakip futbolcular, maç sırasında ve öncesinde gergin bir atmosfer yaratıyor. Akıllı olun ve günaha boyun eğmeyin.

Takım sahada yapılması gerekeni yapacaktır! Arda Kardeşler'e sert sözler Maçın ardından Arda Kardeşler'in fotoğrafını paylaşarak, "Çok kötü bir hakemsin" dedi.
 Aldığınız her karar yanlıştır.
 Mertens'in rap'i orantısız.
 Jik, sarıdan ikinci  kırmızın yanlış.
 Dirsekleri göremezsiniz ve faul yaptıklarında ayağa kalkmanız söylenir. Sarı, her iki takımın da en az  iki ayak basmasına izin vermedi.
 Bu derbide hakem siz değilsiniz. Gerçekten kötü bir hakemsin.
Sezonun en kötü Galatasaray'ı.
Daha sonra Fenerbahçe'yi tebrik eden  Gökbakar, Galatasaray'ı sezonun en kötüsü olarak nitelendirdi. Haksız bir şekilde ihraç edildiler ve eksikliklerine rağmen harika futbol oynadılar.
 Kutlamak gerekiyor. Ne yazık ki kaleye şut çekmeden kazanamazsınız. Bu yenilgiyi hak ettik. Ama endişelenmenize gerek yok. Konyaspor ile kötü beraberliği aşıp şampiyon olalım arkadaşlar.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.