Şahan Gökbakar, Derbi Sonrası Konuştu!

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, Galatasaray - Fenerbahçe maçının peşinden konuştu! Derbi öncesi ve sonrası yaşanan olaylar hakkında konuşan Gökbakar, hakem Arda Kardeşler ile ilgili paylaşımlarda yaptı...

Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti. Fenerbahçe'nin kazanma şansı vardı ama Galatasaray'ın bir sonraki maçı kazanması gerekiyordu.
 Maçın ardından sosyal medyada tartışma yaşanırken, ünlü komedyen Şahan Gökbakar da hem Galatasaraylı taraftarlara hem de maçın hakemi Arda Kardeşler'e tepki gösterenler arasında yer aldı.


 "Bu derbinin hakemi değilsin" Bunu sosyal medya hesabından paylaşan Gök Bakar, sıkı bir Galatasaray taraftarı olmasına rağmen takıma ve taraftarlara bir şeyler söyledi.
 Gökbakar, maç sonrası hakem Arda Kaldeschler'in fotoğrafını paylaşarak şunları söyledi: Aldığınız her karar yanlıştır. Mertens, sarı rengin yanlış.
 
 Sarı, her iki takımın da en az  iki ayak basmasına izin vermedi. Bu derbide hakem siz değilsiniz. Sezonun en iyisi olan Fenerbahçe için gerçekten çok kötü bir hakemsiniz.


 10 oyuncu haksız bir şekilde dışarıda bırakıldı ve eksiklerine rağmen harika top oynadılar. Kutlamak gerekiyor.
 Ne yazık ki kaleye şut çekmeden kazanamazsınız. Bu yenilgiyi hak etti. Konyaspor ile kötü beraberliği aşıp şampiyon olalım arkadaşlar.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.