Şahan Gökbakar, detaylarda anlaşırsa yer alacak

Komedi filmleriyle çok konuşulan ve en çok güldüren komedyenlerden Şahan Gökbakar, Yılmaz Erdoğan'ın yeni filminde yer alıp alamaycağıyla ilgili açıklama yaptı.Şahan Gökbakar, Necati Akpınar ve Yılmaz Erdoğan’ın kendisine...

Komedi filmleriyle çok konuşulan ve en çok güldüren komedyenlerden Şahan Gökbakar, Yılmaz Erdoğan'ın yeni filminde yer alıp alamaycağıyla ilgili açıklama yaptı.

Şahan Gökbakar, Necati Akpınar ve Yılmaz Erdoğan’ın kendisine 'Organize İşler 2’de rol almakla ilgili ne düşündüğünü açıkladı.
 

'BENİM SIRADAKİ PROJEM RECEP İVEDİK 6'
Bu soruya "Prensipte olumlu bakarım" cevabını verdiğini belirten Gökbakar, "Prensipte olumlu bakacağımı; ama detayların önemli olduğunu ilettim. Yılmaz’la geçen mayıs ayında konuştuk, bir iki kere ama öyle kaldı. Eminim çok güzel bir iş olacaktır. Sevenlerime duyurulur. Benim sıradaki projem 'Recep İvedik 6'. Sevgilerimle" ifadelerini kullandı.

Yılmaz Erdoğanın, 3 yıldır üzerinde çalıştığı Organize İşler 2 filmi  Ocak 2019’da vizyona girecek. Erdoğan'ın filmi için anlaşma sağlanan oyuncular ise Kıvanç Tatlıtuğ, Demet Akbağ, Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar olacağı konuşuluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İstanbulspor tarih vererek Dursun Özbek’e sesleniş yaptı!
Ankara'ya meteorolojiden kırmızı alarm: 1 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
"Bütün emekçilerin CHP ile omuz omuza Taksim’de olmalarını diliyorum"
Diyanet'ten makam araçları için açıklama geldi: "Şehir dışı programı için kiralanıyor"
Ankara'da 1 Mayıs nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak