Şahan Gökbakar'dan, deprem yayınında feryat edenlerin sözlerini kesen kanallara sert tepki: Utanıyorum he

Oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, deprem bölgelerinden yayın yaparken depremzedelerin tepkileri sırasında yayının sesini kapatan haber kanallarına "Utanıyorum hepinizden" sözleriyle tepki gösterdi.

10 ilde yıkımın yaşandığı, merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin üçüncü gününde arama kurtarma çalışmaları sürüyor. 

Ailesinin enkazın içinde olduğunu söyleyerek, "Kaç gündür bekliyoruz tek bir araç göndermiyorlar. Ekipler asla gelmiyor, ben kardeşimden ses duydum, hiç kimse gelmiyor asla" diyen depremzedenin sözünü yarıda kesti. Görüntüleri paylaşan Gökbakar, "Ya bu nedir yaaa?! Kız göçükten çıkmış, kardeşinden bahsediyor. Muhabir önce sahte sahte ah vah diyor. Ekipler gelmedi deyince muhabir lafını kesip kızdan uzaklaşıyor... O kızın çaresiz bakışı öyle üzdü ki beni! Tuğba Hanım kusura bakmayın lakin siz muhabir falan değilsiniz!" dedi. 

Gökbakar, daha sonra şunları yazdı: 

"İnsanlar feryat ederken Yardım için yakarırken Enkazdaki yakınları için yalvarırken Yayın kesen 'haber kanalları' var bu ülkede... Sunucusundan muhabirine, yönetiminden sahibine utanıyorum hepinizden!"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Diyanet: Haftanın dört günü biftek, bonfile, rosto, iskender gibi etli yemekler ana yemek olacak
İliç’teki maden faciasında 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı
Dönünce onlarla canlı yayında hesaplaşacağım
“Fotoğraf paylaşmayın”
Evlilik hazırlığındaki Ümit Özlale ve Serap Belovacıklı'dan ilk paylaşım