Şahan Gökbakar’dan Kerem Kınık’a ‘Recep İvedik’ yanıtı: Eğer gerçekte olsa ve senin afette çadır sattığını duy

Komedyen Şahan Gökbakar, kendisini canlandırdığı ‘Recep İvedik’ karakteriyle hedef alan Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a cevap vererek “Eğer gerçekte olsa ve senin afette çadır sattığını duysaydı var ya offf!!” dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin peşinden, deposundaki çadırları depremzedelere göndermek yerine Ahbap Derneği ve Türk Eczacıları Birliği‘ne satan Kızılay’ın, çadır haricinde besin malzemesi olarak konserve de sattığı ortaya çıkmıştı. Gökbakar, neredeyse her gün Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ı istifaya çağrı eden paylaşımlar yapıyor.

KINIK’IN PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKTİ

Kınık, bugün Gökbakar’ın paylaşımlardan birine ‘Recep İvedik’ karakterinin, serinin ilk filmimizde pembe bir yoga giysisi giydirilmiş olduğu fotoğrafını paylaşarak şunları yazdı: “Şahan gelsene afet bölgesine beraber depremzede yurttaşlarımıza hizmet edelim. Bak ben kırk günde bölgede 15 bin km yol yapmışım. İnan kaba saba da olsa içinde insaniyet ve vicdan taşıyan Recep İvedik gerçek hayatta yaşasaydı o gelir

‘Twitter Blue’ abonesi Kınık daha sonrasında paylaşımı düzelterek fotoğrafı kaldırdı.

ŞAHAN’DAN YANIT GECİKMEDİ

Bunun üstüne Gökbakar, şunları yazdı: “Kerem bey, afet bölgesine hizmet etmek, sahada olmak benim işim değil, senin işin. Ben maddi ve ayni yardım yapıyorum, çocuk okutuyorum. Recep İvedik’e erişince! Eğer gerçekte olsa ve senin afette çadır sattığını duysaydı var ya offf! Anladın sen onu. Onurlu ol, çekilme et!”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

İstanbullular dikkat: Bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak
Simge'den Beşiktaşlıları kızdıracak o açıklama!
Tunç: İsrail'in Gazze Saldırılarına Adalet Çağrısı
Güçlü Rüzgarın Etkisi Düzce ve Adana'da Hasara Neden Oldu
Dodurga-İskilip Yolunda Toprak Kayması: Çatlaklar Oluştu, Yol Tek Şeritten Açıldı