Şahan Gökbakar'dan Yönetim Eleştirisi "İnsan göz göre göre gelen bu başarısızlığa sinirleniyor"

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys'a 1-0 yenilerek turnuvaya veda etti. Maç sonrası ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medyada mevcut yönetimi eleştirerek iç karışıklıklar, teknik sorunlar ve transfer eksiklerine dikkat çekti. Taraftara yazık olduğunu vurguladı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Young Boys’a 1-0 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Maç RAMS Park’ta gerçekleşti ve bu sonuçla Young Boys, Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı elde etti.

Galatasaray’ın elenmesi sonrası ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medyada mevcut yönetimi eleştiren bir paylaşım yaptı. Gökbakar, yenilginin ardındaki nedenleri şu şekilde dile getirdi:

"Öncelikle tebrikler Young Boys... Bu maç, Galatasaray’ın uzun süredir devam eden iç karışıklıkları, takımdaki şımarıklıklar, yönetimdeki kayıtsızlık, teknik heyetteki ezberci yaklaşım ve işbilmezliğin bir sonucu. İyi giden işleri bozmak ve başarıyı gölgelemek, ne yazık ki bizim geleneğimiz. Hala takımda sağ bek Barış, sol bek Berkan varken ve orta sahada Demirbay umuduyla bekleniyorken, önde baskıya karşı bir oyun planınız yoksa Şampiyonlar Ligi’ni hak etmiyorsunuz demektir. Bugün hiç susmayan bu taraftara yazık. İlk Dursun Özbek dönemini anımsamadınız mı? Erden Timursuz dönemini? Görünen başarısızlığa sinirlenmemek elde değil. Şimdi çıkıp ‘transfer gündemimizde yok’ demek ne kadar anlamlı?"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.