Şahan Gökbakar’ın Marmaris'teki Villası Kaçak Yapı Nedeniyle Mühürlendi

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın ortağı olduğu Çamaşırhane Film Yapım A.Ş.'ye ait villa, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Muğla İl Müdürlüğü ve Marmaris Belediyesi tarafından kaçak yapı gerekçesiyle mühürlendi.

Marmaris’te ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın ortağı olduğu Çamaşırhane Film Yapım A.Ş.'ye ait villa, kaçak yapılar nedeniyle mühürlendi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Muğla İl Müdürlüğü ile Marmaris Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimde, villanın ve eklentilerinin izinsiz yapıldığı tespit edildi.

İlgili yapı kayıt belgeleri, Muğla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından 9 Kasım 2022 tarihinde iptal edilmişti. İptal kararının ardından, izinsiz yapılarla ilgili olarak villanın sahipleri hakkında suç duyurusunda bulunuldu ve Marmaris Belediye Başkanlığı'na yıkım kararı alınması için uyarıda bulunuldu.

Son olarak, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Muğla İl Müdürlüğü ve Marmaris Belediyesi tarafından yapılan incelemelerde, villanın ‘Nitelikli Doğal Koruma Alanı’nda yer aldığı ve yapı tatil tutanağı düzenlenerek mühürleme işlemi uygulandı.

Mühürleme işlemiyle ilgili olarak yetkililer, villanın ve eklentilerinin yasa dışı olduğu ve gerekli izinlerin alınmadığı konusunu vurguladı. Konuyla ilgili daha fazla bilgi edinilmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.