Sahilde oynarken kazdığı 1,8 metrelik çukur canına mal oldu: 7 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Florida eyaletinin sahillerinde meydana gelen acı bir olay, 7 yaşındaki bir kız çocuğunun hayatını kaybetmesine neden oldu. Eyalet itfaiye yetkilileri, olay hakkında detaylı bilgi verdi.

Florida eyaletinin sahillerinde meydana gelen acı bir olay, 7 yaşındaki bir kız çocuğunun hayatını kaybetmesine neden oldu. Eyalet itfaiye yetkilileri, olay hakkında detaylı bilgi verdi.

Anlatılanlara göre, sahil kenarında oynayan iki çocuk, 7 yaşındaki kız çocuğu ve 8 yaşındaki erkek çocuğu, kumda oyunlar oynamaktaydı. Kız çocuğu, eğlenceli vakit geçirmek için kumda bir çukur kazmaya karar verdi ve bu amaçla 1,8 metre derinliğinde bir çukur oluşturdu. Ancak maalesef, çukurun duvarları beklenmedik bir şekilde çöktü ve kız çocuğu tamamen toprağın altında kaldı.

DİĞER ÇOCUK KURTARILDI

Çevredeki yetişkinlerin olayı fark etmesi üzerine hemen itfaiye ekipleri çağrıldı. Ekipler, hızla olay yerine ulaştı ve kız çocuğunu kurtarmak için çalışmalara başladı. Ne yazık ki, kurtarma çalışmaları sonucunda kız çocuğunun hayatını kaybettiği belirlendi. Ancak erkek çocuğu, çukurun çökmesi sonucu göğsüne kadar toprağa gömülmesine rağmen, hemen yardım edilmesi sayesinde hayatta kaldı ve durumu stabil hale getirildi.

Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma sürerken, çocukların çukuru kazarken bir yetişkinden yardım aldığına dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Bu acı olay, sahilde oyun oynayan çocuklar için alınması gereken önlemlerin önemini bir kez daha gözler önüne sermiştir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Doktorlar şaşkın: 16 yıldır tek bir lokma yemek yemedi, 1 yudum bile su içmedi
Afganistan'daki sellerde 50 kişi yaşamını yitirdi
İsrail'in Gazze'ye saldırılarında bir gazeteci ve birçok kişinin hayatını kaybettiği bildirildi
Güneş yüzeyinde patlama: Şiddetli jeomanyetik fırtına bekleniyor!
ABD'den açıklama: "İsrail, Gazze’de uluslararası hukuku ihlal etti demek makul"