Sahipleriyle beraber teslim oldu

Brezilya'nın güneyindeki Santa Catarina eyaletinde bir uyuşturucu çetesine yapılan operasyon dikkat çekici bir olaya sahne oldu.Yapılan baskında büyük miktarda kokain ve marihuananın yanı sıra silah ve mühimmat bulundu. Ancak operasyon...

Brezilya'nın güneyindeki Santa Catarina eyaletinde bir uyuşturucu çetesine yapılan operasyon dikkat çekici bir olaya sahne oldu.

Yapılan baskında büyük miktarda kokain ve marihuananın yanı sıra silah ve mühimmat bulundu. Ancak operasyon çok başka bir konuyla tüm dünyada gündem oldu. 

Polis sözcüsü Filippo Valdez, "İçerideki bir köpek baskın olunca havlamaya başladı. Ama sahiplerinin, polisin "Yere yatın' talimatına uyduğunu görünce köpek de koşarak onların yanına arasına yattı" dedi. Görüntüleri yorumlayan Brezilyalı köpek eğitmeni Barnie Rico, köpeğin yaptığı hareketin klasik bir teslimiyet göstergesi olduğunu söyledi.

Rico, "Çok zeki bir hayvan olduğu açık. Diğerlerinin teslim olduğunu görünce, onları taklit etmeye karar verdi" dedi. Brezilya basını, köpeğin "tutuklanmadığını" bildirdi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Eurovision'da Filistin Bayrağı Girişi Yasak: İsveç'te Protestolar Başlıyor
İsrail Cumhurbaşkanı Herzog, ABD Üniversitelerindeki Gazze'ye Destek Eylemlerini Eleştirdi
Yanlışlıkla Yetişkin Kabul Edilen Çocuklar: Birleşik Krallık'ta Ruanda Tehlikesi
Rus Saldırısı: Odessa Limanında Nova Post Şirketine Füze İsabet Etti, 14 Yaralı
Wisconsin'de Okula Silahla Gelen Öğrenci Polis Tarafından Öldürüldü