Sahte Dolarlarla Protesto! Fenerbahçe Taraftarı Batshuayi'yi Hedef Aldı

Fenerbahçe taraftarları, geçtiğimiz sezon sarı-lacivertli formayı giyen ve bu sezon ezeli rakipleri Galatasaray'a transfer olan Michy Batshuayi'ye, üzerinde Belçikalı futbolcunun yüzü bulunan sahte dolarlar bastırarak ilginç bir protesto düzenledi.

Fenerbahçe taraftarları, geçtiğimiz sezon sarı-lacivertli formayı giyen ve bu sezon Galatasaray'a transfer olan Michy Batshuayi'yi protesto etmek için dikkat çekici bir yöntem seçti. Belçikalı futbolcunun yüzünün basılı olduğu sahte dolarlar bastıran taraftarlar, derbi öncesi bu dolarları sahaya atarak tepkilerini dile getirdi.

TARAFTARLARDAN TEPKİLİ PROTESTO

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla başarılı bir performans sergileyen Batshuayi, sezon sonunda Galatasaray'a transfer oldu. Bu transfer, özellikle Fenerbahçe taraftarlarının tepkisini çekti. Belçikalı futbolcunun yüzünün yer aldığı sahte dolarlar bastıran bazı Fenerbahçeli taraftarlar, bu paraları sahaya fırlatarak protesto düzenledi. Taraftarlar, bu eylemle Batshuayi'nin kulübü değiştirmesinden duydukları rahatsızlığı gösterdi.

DERBİYE YEDEK BAŞLAYACAK

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan derbide Batshuayi, maça yedek kulübesinde başlayacak. Teknik direktör Okan Buruk'un görev vermesi halinde, yıldız forvet eski takımı Fenerbahçe'ye karşı forma giyme şansı bulacak.

2027'YE KADAR GALATASARAY'DA

Michy Batshuayi, Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından Galatasaray'a imza attı. 30 Haziran 2027'ye kadar sarı-kırmızılı kulüple sözleşmesi bulunan Belçikalı forvetin güncel piyasa değeri ise 8.5 milyon euro olarak belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.