'Sahte gelin davası'nda sular durulmuyor: Didem Arslan Yılmaz bile dayanamadı!

Show Tv'nin en çok izlenen programlarından olan Didem Arslan Yılmaz'la Asla Vazgeçme programında kritik anlar yaşandı. Programda işlenen 'sahte gelin davası'nda herkesi şoke edecek gelişmeler yaşandı.

Show TV ekranlarında yayınlanan programda skandalların ardı arkası kesilmiyor. Sahte gelin konusuyla gündemden düşmek bilmeyen Didem Arslan Yılmaz her bölümünde farklı bir konuya açıklık getiriyor. Didem Arslan Yılmaz’ın verdiği bilgiler doğrultusunda sahte gelin çeteleri televizyonlara bile musallat olmuşlar.

Televizyonlara musallat olan sahte gelinler milyonlara büyük bir şok yaşattı. İddiaların kanıtlarını bekleyen Didem Arslan Yılmaz konu hakkında kanıtların eline geçmesiyle birlikte konuya açıklık getireceğini dile getirdi. Fakat bu açıklamalından sonra milyonlarca kişinin evlilik programlarına katılıp milyonlarca vatandaşı dolandırdıkları geldi.

"Bir inşaat işçisinin elinde avucunda ne varsa tam 3 kez almışlar!"

Ekranların en sevilen programlarından olan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme ’de sansasyonel gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. Sevilerek izlenen programa konuk olarak katılan inşaat işçisi sahte gelin çetesi tarafından tam üç kez farklı tarihlerde dolandırıldığını iddia etti. Açıklamalarını yaparken sahte gelin Melisay’ın gülmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

2010 yılında, Ocak 2018 yılında ve Mart 2018 yılında dolandırılan Ercan Bey’in dolandırılması görüntülerle birlikte ortaya çıktı. Evlenmek istediği kadının sahte gelin olduğunu bilmeyen Ercan Bey birde nişan yapmıştı. Elinde avucunda ne varsa evlenme uğruna harcayan Ercan Bey, şikayetçi olacağını dile getirdi.

Tüm bunların yanında ise Didem Arslan Yılmaz’ın “Neden gülüyorsun Melisay? Komik mi?” sorusuna ise “Hiç abla öylesine” diyen Sahte gelin Melisay izleyenlerin sinir olmasına neden oldu. Evlilik çetelerinin en aşağı 35 ilde milyonlarca lira dolandırdığı kişilerse tek tek programa konuk olarak katılıyor. İnşaat işçisi olan Ercan Bey ise toplamda 175 bin lira dolandırıldığını iddia etti.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı