Sahte mesajlar atmaya başladılar: CHP’nin Balıkesir adayına yeni saldırı

AKP adayının iş insanları ve esnafı tehdit etmesinin peşinden, CHP adayı Ahmet Akın’la aynı adı taşıyan düzmece aday üstünden Balıkesirlilerin telefonlarına düzmece mesajlar atılmaya başlandı.

Gerçek CHP adayı Ahmet Akın’ın adını ve soyadını taşıyan düzmece aday, şimdi de düzmece mesajlarla Balıkesirlilerin aklını karıştırmaya çalışıyor.

CHP adayı Akın, duruma tepki göstererek şu açıklamayı yaptı: "Balıkesir ailem, seçimi kaybedeceğini anlayanlar, çaresizlik içinde ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. İş insanlarını tehdit ediyorlar. Yalan ve iftiralarla dolu gazeteleri belediyenin imkanlarıyla her yerde dağıtıyorlar. Yetmedi, daha önce hiç ortada gözükmeyen düzmece fakat benimle aynı adı taşıyan bağımsız aday Ahmet Akın’a, benim cümlelerimle mesaj attırıyorlar. Kuvayi Milliye’nin başkentinde, yiğit ve mert Balıkesirli hemşerilerim beni çok iyi tanır. İstiklal Madalyası sahibi, adını taşımaktan onur duyduğum dedemden aldığım Ahmet Akın adını, 31 Mart’tan itibaren hilecilere, entrikacılara da öğreteceğiz. Bu siyasi ahlaksızlığa pazar günü sandıkta en doğru yanıtı vereceğinizden eminim."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Biden ve Trump canlı olarak 7 Haziran’da ve 10 Eylül’de tartışacaklar
Bilal Bilici İYİ Parti’den istifa etme kararını duyurdu!
Fatih Portakal'dan Beklenmedik Görevden Alma İddiası: Kim Tehlike Altında?
Partilere verilen hazine yardımı kaldırılsın
Bahçeli bu kez neden “17-25 Aralık darbe girişimi”ne karşı?