Sakarya'da kan donduran cinayet: Yatağa bağlı babasının önünde katletti

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde kan donduran bir cinayet yaşandı. 65 yaşındaki şahıs, yüksek ses sebebiyle tartıştığı komşusunu yatağa bağlı babasının gözleri önünde öldürdü.

Sakarya'nın Akyazı ilçesi Konuralp Mahallesi'nde yaşanan olayda, 2034. Sokak'ta A.Y. (65) ile komşusu arasında yüksek ses nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışma sırasında A.Y., elindeki silahı kullanarak komşusu Bahattin Demir'i yatağa bağlı babasının gözleri önünde vurdu. Bahattin Demir ağır yaralanırken, kanlar içerisinde kaldı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, Bahattin Demir'in yaşamını yitirdiğini tespit etti. Polis ekipleri ise olayla ilgili inceleme başlatarak şüpheliyi gözaltına aldı.

OLAY YERİNE SEVK EDİLEN EKİPLER HAYATINI KAYBETTİĞİNİ BELİRLEDİ

Bu olayın yanı sıra, geçtiğimiz günlerde Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde KOAH hastası 69 yaşındaki bir adamın yalnız yaşadığı evin balkonunda silahla vurulmuş halde ölü bulunmuştu. Kuzeni Faruk Uğur, Pehlivanoğlu'nun hiç evlenmediğini ve yalnız yaşadığını belirtti.

Uğur, "Eşi yoktu, yalnızdı. Ayaklarından rahatsızlığı vardı ve sürekli hastaneye götürüyorlardı. Hatta dün veya iki gün önce balkondan kendisiyle görüştüm, rahatsızlığının hafiflediğini söylemişti. Bilmiyoruz, her şeyin bittiği yer mi oluyor, böyle bir şey başımıza geldi. Herkes tarafından sevilen biriydi, gururlu bir insandı" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Hollywood'un "B Film Kralı" efsane yönetmen Roger Corman, hayata gözlerini yumdu!
Geçtiğimiz hafta ekrana gelmemişti. Bahar dizisinden bir kötü haber daha geldi
Kuşum Aydın'ın Son Estetiği Gündem Oldu! Görenler Gözlerine İnanmadı!
Camdaki Kız'dan sonra en iddialı dizi: Kanal D yerine gelecek diziyi açıkladı!
E-Call Teknolojisi Kaza İncelemesinde Önemli Rol Oynuyor: Savcılığın Tutumunda Tartışma