Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'in darp edildiği görüntüler ortaya çıktı!

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, alacak verecek meselesi nedeniyle bir tartışma sırasında saldırıya uğradı. Olay anı, saldırganın tehditleriyle kaydedildi. Gökhan İn ise soğukkanlı bir şekilde yanıt verdi. Sakaryaspor'un kongresi, 22 Eylül Pazar günü çoğunluk aranmaksızın tekrarlanacak.

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan bir tartışmada saldırıya uğradı. Olay, saldırganın tehditleriyle birlikte telefon kaydına yansıdı. Gökhan İn'in soğukkanlı yanıtı dikkat çekerken, Sakaryaspor'un kongresi 22 Eylül Pazar günü tekrar gerçekleştirilecek.

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan bir tartışmada saldırıya uğradı. Olay, bir telefon kaydı tarafından saniye saniye belgelendi. Saldırgan, Gökhan İn ile konuşurken tehditkâr ifadeler kullandı. 

Saldırgan, "Dinle beni. İsim kullanmayacaksın. Artık basın açıklaması yok. Bu işler bitti. Birol'un aldığı 150 bin TL’yi de bu hafta sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni? Bana bak!" diyerek Gökhan İn’i darp etti. 

Başkan Gökhan İn ise bu tehditlere soğukkanlı bir şekilde karşılık vererek, "Tamam oğlum, sakin ol. Bende kalp var biliyorsun değil mi? Tamam," yanıtını verdi. Saldırganın "Olamayacak bunlar" demesiyle video kaydı sona erdi.

Sakaryaspor'un kongresi, geçen hafta yeterli çoğunluk sağlanamadığı için iptal olmuştu. Kongre, 22 Eylül Pazar günü Sakarya Atatürk Stadı’nda çoğunluk aranmaksızın tekrarlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.